(Bijzondere) Accommodatie Groot Brittannië

Burnham High Lighthouse

Vuurtoren van 33 meter hoog uit 183033 en was de eerste volledig automatische vuurtoren in Engeland. Het gebouw is helemaal gerestaureerd en is nu een vakantiehuis van acht verdiepingen hoog en om de top van de toren te bereiken moet je 120 treden lopen. In de vuurotren bevinden zich een eetkamer, drie en suite slaapkmers, een badkamer, een televisiekamer, een keuken annex gallerie op de zevende etage en op de top de zogenaamde lantern room met balkon. De toren staat in Burnham-on-Sea in Somerset in het westen van Engeland. Dit stadje is een oude Vicotriaanse badplaats, waar je een lekker ouderwetse vakantie kunt doorbrengen.

Vivat

Vivat is een stichting die zich ten doel heeft gesteld om slecht onderhouden, verwaarloosde historische gebouwen te redden en aan te bieden als vakantieaccommodatie. Op de site vind je meer dan 20 historische gebouwen waarin een heerlijke vakantie kan worden doorgebracht.

Best Loved Hotels

Op deze site vind je authentieke en bijzondere country houses, boerderijen, B&B’s, inns, kastelen, landhuizen, stadhotelletjes, resorts in ondermeer Engeland, Wales, Ierland en Schotland maar oo op de kanaaleilanden zoals Guernsey.

Eco Retreats

Deze afgelegen eco tipi’s en yurt zijn omgeven door bossen en bergen in Machynlleth, Midden-Wales. Voor rustzoekers en vakantiegangers die één willen zijn met de natuur is dit de perfecte plek om te ontsnappen aan de drukte van alledag en tegelijkertijd te genieten van comfort.


Page last modified on 21-06-2008 om 10:18
 

Start Grýla

Verenigd Koninkrijk

Site Aanmelden

Email


Index
Disclaimer