Wintersport Tsjechië

Neckermann TsjechiŽ wintersport

Špindlerův Mlýn

Toeristische informatie over deze wintersportplaats. Met overzicht van accommodatie en aanbieders van skiles en -verhuur.

Reisorganisatie Buro Burgersdijk

Wintersportvakanties naar Spindleruv Mlyn in het Reuzengebergte in Tsjechië.

AprŤs-ski in Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk wel gezien? Probeereens wat anders en ga naar TsjechiŽ. Dit land kent talrijke skimogelijkheden en goede condities voor een mooie wintersportvakantie. Bovendien is TsjechiŽ gastvrij, goedkoop ťn nog niet echt ontdekt door het massatoerisme.

Wintersport in TsjechiŽ

Lang bleef TsjechiŽ als wintersportbestemming ondergesneeuwd door populaire landen als Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland. Maar TsjechiŽ zit in de lift. In het Reuzengebergte zijn goede skigebieden te vinden zoals Harrachov en Spindleruv . De bergen in het Reuzengebergte zijn wat lager dan die van de Alpen verderop in Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk. Hiermee is dit gebied uitermate geschikt voor beginnende skiers en langlaufers, Sumava en het Ertsgebergte.

Faciliteiten

Het eerste gebied is het bekendste en kent de meeste faciliteiten. In alle skigebieden zijn voldoende liften en andere wintersportfaciliteiten aanwezig. Dankzij frequent onderhoud en kwaliteitscontroles zijn deze in goede staat.

Skischolen

Tevens zijn er diverse skischolen die over kinderfaciliteiten en kinderopvang beschikken. Ook snowboarders en langlaufers komen in TsjechiŽ absoluut aan hun trekken. Zowel lessen als uitdagende afdalingen zijn volop aanwezig. Verder is het huren van benodigdheden geen probleem. And best of all, de prijzen zijn stukken lager dan in de bekendere wintersportlanden.

Page last modified on 07-11-2011 om 10:59
 

Start Grýla

Tsjechie

Site Aanmelden

Email


Index
Disclaimer