Zeilen

Zeiljachthuren.nl

Boek uw eigen droom jacht direct online

Luxury Catamaran Sailing Holidayís

Voor een onbezorgde zeil vakantie op een luxe en ruime catamaran met alles gemakken voorzien. 2 dubbel cabines met Douche & toilette, Complete Keuken, Incl. Kapitein, Ontbied, Lunch...,

Langs de Turkse- en Griekse kust Surfen, WaterskiŽn, Zwemen, Snorkelen & Duiken Lokale ziens waardigheden

Alanya

  • Max. Personen: 4
  • Internet: Wifi
  • Huisdieren: Ja
  • Zwemmen: Zee

Zeilen in de Caribbean!

Zeilen in de Caribbean is een droom! Niet alleen maak je kennis met verschillende Caribische bestemmingen tijdens één reis, je ziet de eilanden ècht van een andere kant! En je kunt tijdens de zeiltocht ook een duik nemen in het heldere, blauwe en warme water. Als professioneel duiker om de schitterende verscheidenheid van de Caribische onderwaterwereld te ontdekken, maar natuurlijk ook om gewoon lekker in het water te snorkelen of te zwemmen.

Berend Botje Yachting

Zeilreizen in de Middellandse zee, het caribisch gebied en andere wateren. Er is keuze uit meezeilen, zeilen in flottielje en zelfstandig zeilen.

Adam Voyages

Meezeilen op traditioneel gebouwde houten zeiljachten langs de Turkse kust. Geen ervaring vereist. Overzicht van het aanbod, brochure in PDF-formaat.

SAS Yacht Charter

Verhuur van zeiljachten in diverse Europese vaargebieden. Database met het aanbod, reserveringsmogelijkheid.

Saronic Sailing

Meezeilvakanties, flottieljezeilen en charters in de Middellandse en Caraïbische zee en bij Thailand. Beknopt overzicht van de mogelijkheden.

Cat Zeiltochten Wad & Zee

Zeezeilen en wadzwerftochten met een kajuitcatamaran voor 12 gasten. Ook voor naturistische recreatie. Overzicht van het programma met foto's van eerdere tochten en beschrijvingen.

Kamminga Sailing

Actieve meezeilvakanties op een jacht in Noordwest-Europa. Voor individuen en groepen, zeilervaring niet vereist.

Yana-Sailing

Aanbieder van reizen in diverse gebieden op het zeiljacht Yana

NCN-Charters

Verhuurt zeil- en motorjachten in diverse Europese en verre bestemmingen en organiseert flottieljetochten in Griekenland en Turkije.

Triptiq Sailing

Flottielje- en bareboatzeilen in Griekenland. Overzicht van de diensten, prijslijst en aanvraagformulier.

Klipper Kiekendief

Dagtochten en meerdaagse groepsreizen met traditioneel zeilschip. Charter tochten tot 50 personen. Thuishaven van dit charterschip is Flevo Marina in Lelystad.

Budgetsailing.com

Zeiljachtverhuur en flottieljezeilen vanuit Göcek aan de Lycische kust in Turkije. Beschrijving van de mogelijkheden, het gebied en prijslijst.

C-Sails.com

Meezeilreizen, bareboatverhuur, flottieljezeilen, verhuur van bemande jachten en jachtverkoop, met name in Griekenland. Beschrijvingen van de mogelijkheden en prijzen.

Oostzeeklipper Skylge

Meezeilen op een traditionele zeilklipper tussen de Deense eilanden en langs de Zweedse en Duitse oostzeekusten. Met praktische informatie en prijslijst.

Pecumedia GmbH

Verhuur van zeiljachten in de Middellandse zee. Doorzoekbare database met beschrijvingen van de jachten.

M+K Yachtcharters

Verhuur van zeiljachten, met en zonder schipper, voor tochten rond de eilanden van de Ionische zee. Beschrijving van de schepen, prijslijst en praktische informatie.

Charter Hallberg-Rassy 38 in Turkije

Meezeilen op een 12 meter jacht langs de Turkse zuidwest kust. Informatie over het vaargebied, schip, de condities, de vaste bemanning en prijzen.

Tip Top Sailing

Flottieljezeilen, meezeilen, bareboatzeilen en zeilcursussen, vooral op de Middellandse Zee. Verder zeiljachtverhuur en zeilopleidingen vanuit Willemstad. Assortiment en prijslijst.

Sailing Paradise

Charters en meezeilreizen in Europa en het Caraïbisch gebied. Overzicht van schepen met reisprogramma's en prijzen en een lijst arrangementen.

Windward zeilvakanties

Aanbieder van zeilvakanties

Nidri Global Sailing

Meizeilen op een jacht rond de Noordelijke Sporaden in Griekenland. Beschrijft het schip, de reismogelijkheden, de vaste bemanning en het vaargebied.

WishFul Sailing Company

Meezeilvakanties, flottieljevaren, bareboatboatverhuur in met name de Middellandse Zee. Verder zeezeilcursussen in Nederland. Impressie van het aanbod met overzicht van schepen.

Zeilen in Zweden

Aanbieder van begeleide zeezeilvakanties langs de westkust van Zweden

At Sea Sail Training

Aanbieder van zeezeilreizen in de categorieën Tall Ships Race, Mijlenmakers, Sail Training en maatwerk.

Meezeilen in Turkije

Aanbieder van meezeilvakantie langs de Turkse kust op een 10 peroons 15 meter zeiljacht met Nederlandse schipper.

Barcelona Sailing

Tochten van één tot meer dagen op een jacht vanuit Barcelona. Werkwijze, tarieven, profiel van schip en schipper.

Scheepszaken A La Carte Cruises

Meezeilen voor individuen en groepen op traditionele schepen in diverse delen van de wereld. Overzicht van schepen en arrangementen en nieuwsbulletin.

Ionian Sailing Adventure

Flottieljezeilen op de Ionische Zee vanuit Korfoe. Werkwijze, informatie over de schepen en de thuishaven, prijzen.

OCC Yachting

Charters in Nederland, Griekenland en Turkije. Flottieljezeilen, bareboat en duikreizen in de Middellandse zee. Beschrijving van vaargebieden en jachten, prijzen.

De Bør

Zeil- en wandelreuzen langs de Noorse kust op het schip van een Nederlands paar. Werkwijze, vaarschema, verslagen en foto's.

Klipper Isis

Groepsreizen, zeilreizen voor individuele deelnemers en Wadvaartrainingen zijn fantastisch aan boord van de klipper Isis!

Bset, Zakelijk Zeilen

Wilt u extra zeilen bijzetten om uw resultaten te verbeteren? Uw team extra motiveren of de relatie met uw opdrachtgevers intensiveren? Dan is zakelijk zeilen een even attractieve als effectieve optie. Bset combineert zeilen en zaken doen. Van personeels trainingen voor managementteams, projectteams tot bedrijfsevents voor uw relaties, klanten of medewerkers. In de vorm van een ťťn- of meerdaags groepsprogramma en desgewenst samengesteld op basis van uw mensen, wensen en doelstellingen.

Tara Sailing Luxe Catamaran Reizen

Meezeilen met Tara, een luxe catamaran charter Lagoon 440. Confortabel zeilen in de Caraiben, Caribbean. Martinique, St. Lucia, Grenadines, Grenada, Tobago Cays, ABC eilanden.

Serko Sailing Zeilvakanties

Jachtverhuur,Meezeilen,Meezeilvakanties,Zeiljacht met bemanning,Zeilinstructie en flottielje zeilen in Griekenland,Turkije,KroatiŽ,ItaliŽ,Malta,Frankrijken de Caribbean.

  • Max. Personen: 8
  • Internet: Ja
  • Huisdieren: In Overleg
  • Zwemmen: Zee

Green Light Sailing

Wij zeilen met onze Baltic 43 in het Caraibische gebied. On de wintermaanden vanaf Sint Maarten en n de zomermaanden bieden we zeillessen aan vanuit Curacaou / Bonaire. Je kunt bij ons terecht voor een meezeilvakantie of een private yachtcharter!

  • Max. Personen: 6
  • Zwemmen: Zee

Disclaimer

Page last modified on 15-05-2012 om 11:42
 

Op Reis

Site Aanmelden

Email


Index
Disclaimer