Reisorganisaties voor verre reizen

Djoser

De groepsreizen (8-20 personen) naar alle delen van de wereld leveren een ontmoeting met onbekende mensen, andere tradities en natuur.

baobab

Avontuurlijke reizen

Koning Aap Reizen

Groeps- en individuele reizen naar vijf continenten, waaronder taal- en fotocursussen en wandelvakanties. Overzicht van reisprogramma's, online boeken.

Kras Verre Reizen

Rondreizen

verre-rondreis.nl is een vergelijkingssite voor rondreizen. Ideaal voor als je een verre (rond)reis wilt boeken. De site probeert het voor de bezoeker zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken om rondreizen te zoeken, filteren en vergelijken.

Go Magma

Dit is een reisorganisatie die gespecialiseerd is in actieve reizen naar vulkanische gebieden. Het betreft reizen op maat, individueel of in kleine groepen.

Ander Licht Reizen

Ander Licht Reizen is gespecialiseerd in individuele maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Anderlicht : Laguna Colorada  - Bolivia

Tropic Tours

Uw Reis Specialist in Strandvakanties, Rondreizen, Avontuurlijke / Eco Vakanties naar Sri Lanka en de Malediven. Rondreizen met avontuur, cultuur, natuur, safari, eco en strand. Zowel budget alsook luxe, senioren en single tours.

All Over Tours

Groepsreizen en individuele reizen op maat naar Zuid- en Oost-Afrika en Australië. Met reisvoorbeelden, informatie over componenten met prijzen en landeninformatie.

TerraMundo Travels/Terraustralis

Touroperator gespecialiseerd in reizen naar Midden- en Zuid-Amerika en Australië.

Mondi Reizen

Groeps- en individuele reizen naar het Midden-Oosten, Zuid-Amerika en Oceanië. Reisprogramma's en toeristische informatie.

Passaat Verre Reizen

Gepecialiseerd in tochten over vergeten oude routes door afgelegen gebieden in Azië en Zuid-Amerika. Er zijn zowel individuele reizen als groepsreizen (6-16 personen).

OutSight Travel

Startpakketten en individuele reizen naar Zuid-Azië, Afrika en Latijns-Amerika. Reisprogramma's en landeninformatie.

Smaragd Reizen

Individuele reizen en groepsreizen (vanaf 6 personen) naar Azië en Zuidelijk Afrika. Specialist in Indonesië.

Thika Travel

Groeps- en individuele reizen naar Zuidelijk Afrika, Latijns-Amerika en eilanden in de Indische Oceaan.

Joker Toerisme

Groot assortiment avontuurlijke groepsreizen. Transport, logies en maaltijden worden door de begeleider in overleg met de deelnemers (max. 10) ter plekke geregeld.

Discover Reizen

Avontuurlijke groeps- en individuele vakanties naar alle continenten. Groepen van 8-18 personen.

Lito Reizen

Groepsreizen met 6-20 personen naar diverse werelddelen. Er ligt een accent op de cultuur van het heden en verleden. Online boeken is mogelijk.

Fair Travel

Rondreizen en wandelreizen naar onbekende gebieden in Azië en landen rond de Middellandse zee. Groeps- en individuele reizen. Met routebeschrijvingen en foto's.

Angeli Travel

Individuele en groepsreizen naar Afrika en Latijns-Amerika, met diverse actieve mogelijkheden. Bedrijfsprofiel en overzicht van mogelijke arrangementen met prijzen.

Ara Tours

Strandvakanties en rondreizen per auto of motor in het Caraibische gebied en Midden-Amerika. Aanbodoverzicht en landeninformatie.

Topo Travel

Christelijke reisorganisatie met educatieve groepsreizen voor kleine groepen naar het Midden-Oosten en Azië. Profiel, programma en een brochure in PDF-formaat.

Wereldcontact

Nederlandstalig begeleide groepsreizen, bijvoorbeeld per bus of camper, en individuele arrangementen. Reisprogramma, landeninformatie en praktische informatie over de verenigingsstructuur.

Travelworld

Vliegvakanties met hotelovernachtingen of rondreis, gespecialiseerd in (sub)tropische eilanden. Reisprogramma met hotelbeschrijvingen.

TM Reizen

Bouwstenen, individuele rondreizen, reizen op maat en losse vliegtickets naar diverse landen in Azië en Latijns-Amerika.

Oppenheim Travel

Gespecialiseerd in Egypte, Israël, Jordanië, de Verenigde Staten en Canada. Beschrijving van hotels, duikarrangementen, rondreizen en vervoersmogelijkheden.

Aeroglobe

Strandvakanties en fly-drives naar diverse niet-Europese bestemmingen. Overzicht van het assortiment met prijzen.

Astor Travel

Individuele hotelreizen, groepsreizen en vliegtickets naar China en de Verenigde Staten. Overzicht van het aanbod, boekingsformulier.

BM Air Reizen

Rondreizen en strandvakanties in Zuidoost-Azië en Brazilië. Met reisprograma's, hotels, prijzen van vliegtickets en landeninformatie.

333 Travel

Luxe strandvakanties en rondreizen; ook losse vliegtickets. Overzicht van het aanbod, online boeken.

Net Vacations

Online reisbureau. Men biedt stedentrips, strandvakanties, auto- en camperverhuur en rondreizen per auto of bus. Tevens nieuws uit de branche.

Holiday International

Een gevarieerde aanbod aan arrangementen naar Thailand, Cambodja en Brazilië. Met impressies van de reizen en prijzen.

Tico Reis Consult

Individuele maatwerkarrangementen naar Latijns-Amerika, Zuidelijk Afrika, Oceanië en Antarctica. Met voorbeeldprogramma's in PDF-formaat.

Ticket2Go

Startpakketten voor een groot aantal landen en reiscomponenten voor Noord-Amerika. Online reserveren.

Best tours

Groepsreizen, hotelvakanties en cruises in Azië, Latijns-Amerika en Afrika. Reisprogramma's, landeninformatie, online boeken.

Top Destinations

Reisoperator gespecialiseerd in reizen à la carte naar eilanden in de Indische Oceaan en avontuurlijke reizen in Canada.

Rosetta Reizen

Groepsreizen naar het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Reisprogramma's van dag tot dag en verslagen van eerdere reizigers.

Sferatours

Organiseert een gevarieerd assortiment reizen samen met lokale incoming reisagenten in diverse landen. Algemene informatie en overzicht van programma's.

Nisim Travel

Gespecialiseerd in Israël, maar ook reizen naar andere landen. Overzicht van aanbiedingen en bestemmingen.

Gabrielle Pot Reizen

Gespecialiseerd in West-Afrika en landen ten oosten van de Middellandse Zee. Actieve of culturele groeps- en individuele reizen, ook met kinderen. Beschrijft de reisprogramma's.

Askja Reizen

Rondreizen en actieve vakanties naar `IJsland, Canada, Alaska, Nieuw Zeeland, Australië, Groenland, Spitsbergen en Antartica. Overzicht van reisprogramma's en componenten.

Verre reizen zijn in. Dat wijzen de statistieken over vakantiegedrag uit. Steeds meer mensen checken in voor een vakantie naar Vietnam, Cuba, AustraliŽ of Chili, landen waar tot voorkort maar een enkeling heen ging.

Met een verhaal over een reis naar een verre bestemming steel je niet langer de show op een verjaardagsfeestje of het moet wel heel exotisch zijn zoals een reis naar de Zuidpool, Bhutan in de Himalaya of de Okavongodelta in Botswana. Thailand, Zuid-Afrika en de Verenigde Staten baren nog amper opzien, wie is er nog niet geweest?

Meer ver dan Spanje

Volgens de cijfers van 2006 gaan nu meer mensen op een verre reis buiten Europa dan naar Spanje en hun aantal stijgt gestaag. Zo bleek van de bezoekers op de Vakantiebeurs in Utrecht begin januari maar liefst 49 procent van plan te zijn de langste vakantie buiten Europa door te brengen.

Verre Oosten

Het Verre Oosten bleek overall favoriet, nog voor de "eeuwige" nummer ťťn Frankrijk. Daarna volgen op korte afstand Afrika, en ex aequo met landen als ItaliŽ en Griekenland: Noord-Amerika, AustraliŽ/Nieuw-Zeeland en Zuid-Amerika.

Laatste dagen Fidel of zwoele sfeer?

Van de verre bestemmingen deed bijvoorbeeld Cuba het de afgelopen maanden erg goed. Cuba heeft als een van de weinige Caribische eilanden ook genoeg te bieden voor een interessante rondreis en Cuba was regelmatig in het nieuws met wat wellicht de de laatste dagen van Fidel Castro zijn. Het bied comfortabele all-inclusive resorts, aan de hagelwitte stranden met palmbomen de Cubaanse muziek en de zwoele sfeer of is het een combinatie

Suriname meer in trek

Daarnaast is er ook een grotere belangstelling voor Suriname.

Disclaimer

Page last modified on 15-05-2012 om 11:38
 

Op Reis

Site Aanmelden

Email


Index
Disclaimer