Vakantie Kinderen Peuters Baby's

Vakanties voor kinderen

Pharos familiereizen

met kinderen fietsen

Fietsen met Kinderen. Kamperen met kleine kinderen

Grote reizen met kleine kinderen

Wil je een paar maanden of langer met je kinderen over de wereld zwerven? Dan moet je dit boekje een aanrader. De schrijfsters zijn zeer ervaren reizigers en vertellen in het boek ondermeer over gezondheid onderweg en over les geven aan je kinderen tijdens de reis. Hun belangrijkste boodschap: wie de sprong waagt om met zijn kinderen een grote reis te ondernemen, zal ontdekken dat het een zeer verrijkende ervaring is.

Kids ver op reis

Een mooi geÔllustreerd boek, met dertig verhalen geschreven door ouders en kinderen die op reis zijn geweest in AziŽ, Afrika en Latijns-Amerika. Ze laten zien wat er voor mogelijkheden zijn, hoe reizen kunnen verlopen en vooral hoe kinderen een verre reis ervaren.

Ezelwandelen Door De Betuwe

Op zoek naar een bijzondere vakantie samen met uw kinderen? Huur een ezel van Hof op de Oeverwal en wandel een of meer dagen door het karakteristieke Betuwse landschap. Ravenswaaij

Vliegen Met Kinderen

informatie over vliegen met kinderen

Expeditie Kroost & Co

Vakanties voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar naar Mexico, Namibië, Nieuw-Zeeland en de Seychellen. Werkwijze, tips over reizen met kinderen, landeninformatie en aanbod per land.

Fietsen met Kinderen

Deze website is een trefpunt voor vakantiefietsende ouders. Voor ouders, door ouders. Op fietsvakantie gaan met met kinderen is de afgelopen jaren enorm in populariteit gestegen. Op deze plaats vind je veel ervaringen en tips van andere ouders. In het forum kun je elkaar vragen stellen. Daarnaast vind je veel informatie over allerhande fietsmateriaal, kamperen etc. etc.

Jaci's lodge

Lodge in Zuid Afrika op de grens met Botswana met speciaal kindersafariprogramma. Kinderen onder de 7 jaar hebben hun eigen 'gamedrives' en de kinderen van 7 tot 12 jaar gaan met de ouders mee. Alle kinderen jonger dan 12 jaar eten op een eerder tijdstip, waardoor de ouders alle tijd en rust hebben om met z'n 2-en te genieten. Dus dit is echt een safaricamp waar de hele familie van kan genieten.

De Prins Van Hola Pola

Avontuurlijke ontdekvakanties voor nieuwsgierige grote mensen en kinderen (België)

Verre Reizen Met Kinderen

Zoek je meer informatie over verre reizen met kinderen? Op deze site reisverslagen, praktische informatie en tips.

Family Tours

Family Tours richt zich op familie rond reizen en vakanties op maat en heeft een aanbod in diverse Europese landen.

Disclaimer

Page last modified on 21-05-2012 om 11:32
 

Op Reis

Site Aanmelden

Email


Index
Disclaimer