Jeugd

Simi Jongerenreizen En Jeugdvakanties

Organisator van actieve jeugdvakanties en jongerenreizen. Verschillende landen in Europa. De zomerkampen voor kinderen tot en met 12 jaar vinden plaats in Nederland of net over de grens. Verschillende thema-kampen zoals een ridderkamp, outdoorvakantie, bergsportkamp en meer. Afwisselende en uitdagende zomerkampen en reizen voor jongeren.

Top Vakantie Webstek

Vormingswerk en vrijetijdsbesteding voor jongeren v.z.w.: educatieve vakanties voor jongeren: computeren, talen, dansen, paardrijden, skiën, enzovoorts. De reisverslagen van voorgaande vakanties zijn ook op de site te vinden.

OKEE Jeugdvakanties

Actieve vakantieweken inNederlanden België voor de jeugd van 6 tot 16 jaar. Met een overzicht van de arrangementen en foto's.

Skiland

Wintersportkampen voor jongeren tussen 13 en 19 jaar. Een open kamp in de kerstvakantie en maatwerk voor scholen. Beschrijving van de werkwijze en mogelijkheden.

Zeilkamp Waterland

YMCA vakanties

Deze internationale jongerenorganisatie biedt een breed assortiment actieve vakanties voor jongeren van 6 tot 25 jaar.

Travel Active

Uitwisselingsorganisatie voor studie-, werk-, au pair- en uitwisselingsprogramma's. Overzicht van mogelijkheden, aanvragen van brochures, agenda van informatiebijeenkomsten.

Centrum voor jeugdtoerisme

Stelt jeugdverblijven ter beschikking in Vlaanderen. Ligging, verblijfsforules, plattegronden, reservaties.

Www.jongerenservice.be

Vakantiekampen voor jongeren van 3 tot 17 jaar. Wizard om een kamp te selecteren, overzichten van cursussen en activiteiten.

Stichting VakantieKind

Zomerkampen voor kinderen en jongeren van 7 tot 16 jaar.

Tweehek Recreatie Jeugdvakantiekampen

Computer-, avonturen- en sportkampen voor jongeren van 8 tot 20 jaar in Westdorp in Drenthe. Programma's, foto's en praktische informatie.

Jeugdherbergen in België

Hun aanbod en omgeving.

Jeugdherbergen in Brussel en Wallonië

Presentatie van een tiental jeugdherbergen met een lijst van evenementen ter plaatse en volledige programma's voor groepen.

Vlaamse Jeugdherbergcentrale

Tweenentwintig jeugdherbergen en hun omgeving, publicaties, reizendienst, nieuws, schoolwerkweken, bevriende sites, lidmaatschap.

Centrum voor jeugdtoerisme

Stelt jeugdverblijven,jeugdkampeer -en vormingscentra ter beschikking in Vlaanderen . Ligging, verblijfsformules, plattegronden, reservaties.

Akindo vzw

Akindo vzw richt tijdens de schoolvakanties met de hulp van vrijwilligers vakanties in voor kinderen en jongeren. Tijdens het schooljaar wordt het huis verhuurd aan jongerengroepen.

Stichting Vakantiekampen

Stichting Vakantiekampen organiseert verschillende kampen door heel Nederland heen voor kinderen van 7 tot 17 jaar.

Disclaimer

Page last modified on 15-05-2012 om 17:03
 

Op Reis

Site Aanmelden

Email


Index
Disclaimer