Informatie

Plaatsen Link (gratis)

Link

Één link met een korte beschrijving (1-3 regels) wordt gratis opgenomen in een rubriek naar keuze.

Hoe

Onderaan de pagina is een formulier om een pagina aan te melden. Gelieve het veld Pagina correct in te vullen. Dit gaat het eenvoudigst door eerst de gewenste pagina op te zoeken en daar op de Informatie link te klikken.

Uw site wordt niet automatisch geplaatst, onder het formulier komt een regel met uw website ter bevestiging. De link die daar staat is niet klikbaar, dit om spam te voorkomen. Aangezien het formulier niet vraagt om uw email adres kan ik u niet antwoorden. Mocht u vragen hebben plaats dan uw email in het tekstveld, of mail rechtstreeks.

  • Website op gratis hosts met al dan niet storende reclame en popups ( members.lycos.nl, .to, geocities,come2me, spaces.live.com etc.) worden niet meer opgenomen, dat geldt ook voor gratis accounts bij hosting providers ( hetnet.nl, xs4all.nl etc). Neem jezelf en je bezoeker serieus en neem een eigen domein. Sites met een nedstat/motigo teller worden om reden van popups ook niet meer geplaatst.
  • Aanmeldingen anders dan in het Nederlands worden niet geplaatst.
  • Websites met popups worden niet geplaatst, geld ook voor sites die automatisch geluid starten
  • Linkoverzichten, verzamelsites en affiliate portals worden niet meer gratis opgenomen, plaatsing is mogelijk tegen betaling.
  • Hoewel alle reisgerelateerde sites in principe geplaatst worden, behoud de redactie zich het recht voor sites zonder opgaaf van redenen te weigeren.
  • Bijzonder wensen? Neem dan contact op per email
  • Van tijd tot tijd vindt er een automatische link check plaats door een robot, mocht uw site onbereikbaar zijn voor deze robot zal uw link verwijdert worden.
 
<a href="http://www.gryla.nl">Gryla Reizen en Vakantie</a>

Afbeeldingen

Voor de lijst met nieuwe websites en op andere plaatsen op gryla wordt gebruik gemaakt van materiaal afkomstig van uw website. Het gaat hier meestal om een verkleinde versie van een foto of andere afbeelding van uw site. Met de aanmelding gaat u akkoord met het om deze wijze gebruiken van afbeeldingen afkomstig van uw site. Wanneer u hier problemen mee heeft kunt u dat per e-mail laten weten. Ook als u graag een specifieke afbeelding wilt plaatsen kunt u deze per e-mail opsturen. Wel graag altijd uw site aanmelding via het formulier

Contact

Email

Link Toevoegen

Naam/Titel
Site
Korte Beschrijving
Trefwoorden/tags (scheiden met comma's)
Pagina
Extra info accommodaties
Maximum personen
Internet
Zwemen
Huisdieren
Locatie accommodaties
Latitude Longitude
Plaats
Vul bij plaats het volledige adres in als de coordinaten niet bekend zijn
 
Page last modified on 07-09-2019 om 21:46
 

Op Reis

Site Aanmelden

Email


Index
Disclaimer