Disclaimer

De informatie op deze site is samengesteld uit verschillende bronnen onder andere het internet. Hoewel we ons uiterste best doen de juiste informatie te verschaffen kunnen we daar geen enkele garantie voor geven. Gebroken link, onjuiste informatie op de gelinkte site, verouderde informatie of andere fouten problemen op een van deze pagina's? Geef het door.

Informatie over het toevoegen van links

Autheursrecht

De teksten op deze site komen uit (aangeleverde) persberichten waarvan redelijkerwijs aangenomen kan worden dat deze voor publicatie bedoelt zijn. Mocht uw tekst op de site staan, waarbij naar uw mening uw auteursrecht geschonden wordt, dan kunt u dit melden en zal de tekst per ommegaande verwijderd worden.

Foto's

Foto's zijn of uit eigen bezit, of afkomstig van het internet. Hierbij wordt getracht toe te zien op auteursrecht, dan wel het afzien daarvan. Expliciet door bijvoorbeeld de Creative commons licentie. Of impliciet door het plaatsen van een linkaanvraag of door directe toestemming. Mocht er toch een foto (van u) op de site staan waarvoor geen toestemming is, zullen we die terstond verwijderen, een email volstaat.

De situatie kan zich voordoen dat een aangemelde site (die met de aanmelding toestemming geeft foto's van zijn site te gebruiken) weer gebruik maakt van auteursrechtelijk beschermde foto's. Helaas is niet na te gaan waar en wanneer dan het orgineel vandaan komt.

Page last modified on 09-02-2012 om 10:01
 

Op Reis

Site Aanmelden

Email


Index
Disclaimer