Zeilen en Zeilcharters in Nederland

Signaalkampen

Signaalkampen organiseert zeilvakanties in Friesland voor jongeren van 13 t/m 18 jaar. Heeg

Dagtocht Traditioneel Zeilen

Zeilen op een traditionele platbodem op de Gouwzee en het Markermeer. Lekker een dagje actief uitwaaien met familie, vrienden of collega's aan boord van een skutsje/tjalk. Actief meezeilen en natuurlijk ook aan het roer staan op de Marie Marie tijdens een dagtocht. Een dag varen voelt als een midweek vakantie! Monnickendam

  • Max. Personen: 12

Aeolus

Zeilstichting die zeilkampen in Friesland organiseert voor jongeren die om medische, sociale of economische redenen geen kans hebben om op vakantie te gaan.

Stichting Zeilgenieters van de Waddenzee

Organiseert vakanties op traditionele schepen op de Waddenzee, maar soms ook op de Oostzee en de Middellandse Zee. Voor kleine groepen en individuen.

Rederij Frisian Sailing Company

Charteren van traditionele zeilschepen voor groepen. De schepen varen vanuit Lemmer, Stavoren, Harlingen en Kiel (Oostzee).

Hollands Glorie

Zeiltochten en zeilvakanties in traditionele schepen in `IJsselmeer en Waddenzee, andere Europese wateren en het Caribisch gebied.

Zeilschool de viking Zeeland

Na een verblijf op onze zeilschool weet je hier alles van. Fun is waar het om draait bij de Viking. Spelenderwijs leren om te zeilen en zeilenderwijs lol maken met nieuwe vrienden en vriendinnen. Daar gaat het bij ons om.

Zeilcharter Willem Jacob

Aan boord van de Willem Jacob kunt u actieve zeiltochten maken. Op onder meer het Reitdiep, Waddenzee, Lauwersmeer en Friese meren maakt dit varend monument regelmatig actieve en ontspannen zeiltochten. De ervaren bemanning begeleidt u bij het zeilen

De Emmalis

Prikkelende,bruisende,avontuurlijke arrangementen,uitstapjes en reizen!

Page last modified on 07-06-2012 om 11:02
 

Start Grýla

Nederland

Site Aanmelden

Email


Index
Disclaimer