Bungalows en Vakantiewoningen Noord Holland

< Zuid Holland | Vakantiewoningen | Utrecht >

Aanzee.com Vakantiewoningen

Vakantiewoningen en niet aleen aan zee

Kustvilla

Kustvilla's en bungalows Sint Maartenszee. Luxe vakantievilla's dicht bij de noordzeekust.

Vakantie-bungalow Duintopje

De bungalow in Callantsoog (55mē;), is rustig gelegen en is recentelijk geheel gerenoveerd.

Waterpoort

Vakantie-appartementen voor 2 tot 6 personen in Schardam aan het I Jsselmeer. Beschrijving met foto's en toeristische informatie.

Meerparel

Vijfpersoonswoning op een recreatiecomplex aan het Uitgeestermeer. Beknopte beschrijving, foto's, prijzen en beschikbaarheid.

Vakantiebungalow in Julianadorp aan zee

Zespersoonshuis op Bungalowpark Strandslag Julianadorp, 400 m van het strand. Beschrijving van de accommodatie en de omgeving, prijzen en beschikbaarheid.

Anja Hoeve appartementen

Ons huis Anja Hoeve is een authentieke Texelse boerderij. Het bestaat al sinds 1740 en heeft een voorhuis met een grote rietbedekte stolp erachter. In die stolp zijn de appartementen gevestigd. De appartementen zijn gezellig, comfortabel en zeer volledig ingericht en hebben ieder een eigen accentkleur rood, groen, blauw en geel.

de Oude Duin

Tweepersoons appartement (Sophie) en achtpersoons appartement. De boerderij ligt aan de rand van het oude dorp Hoorn. Het dorp ligt aan het natuurgebied De Koegelwieck, met bos, duin en strand onder handbereik. In het karaktervolle, rustige Hoorn vindt u onder meer een winkel en verschillende cafe-restaurants.

Vakantiehuis nollenbos

Vrijstaand vakantiehuis voor 4 personen. Het is een comfortabel huis, geschikt voor zomer- en winterbewoning. In het dorp vindt u naast vele gezellige winkeltjes en terrasjes ook het bekende klimduin van Schoorl.

Vakantie Egmond aan Zee

2 mooie comfortabele vakantiewoningen met grote -deels gemeenschappelijke - afgesloten tuin. Grootte: 102 mē en 63 mē. ANWB: **** en ***! Van alle gemakken voorzien. 550 meter van het strand, zee en duinen. Per huis 3 slaapkamers met warm en koud stromend water. Parkeervergunningen of garage, duinkaarten, water, gas en elektra zijn inclusief.

Pipowagen achter De Duinen

Knusse pipowagen,geschikt voor 2 personen,eigen ruime badkamer en tuin,op 5 min.loopafstand van het strand van Camperduin. Fietsen gratis beschikbaar.

Page last modified on 02-11-2010 om 09:15
 

Start Grýla

Nederland

Site Aanmelden

Email


Index
Disclaimer