Bungalows Vakantiewoningen Friesland

< Flevoland | Vakantiewoningen | Accommodatie >

Aanzee.com Vakantiewoningen

Vakantiewoningen en niet aleen aan zee

Luxe vakantiewoning 2-4 pers. Gaasterland

Vakantiehuizen voor 2 - 4 personen. Ideaal voor 2 personen in Ruigahuizen

"Grethahoeve"

Aan de rand van het natuurgebied de Rottige Meente en aan het riviertje de Linde ligt de Friese stelpboerderij de Grethahoeve. Zowel het achterste deel van de woonboerderij (10 pers)als de aangrenzende gastenwoning (2 pers) kunnen door vakantiegangers gehuurd worden. Weerribben

It Wiid

De bungalows zijn gesitueerd op 6 schiereilanden bij het Friese Eernewoude. Met informatie over de omgeving en de vehuurprijzen.

Stacaravan Bakkeveen

Enkele stacaravans op camping De Ikeleane in Bakkeveen in het zuidoosten van de provincie. Met foto's, beschikbaarheid, prijzen en uitgebreide toeristische informatie.

Vakantiehuisje bij Boerderij

Vrijstaande woning op een boerenerf in Sondel in Gaasterland. Beschrijving met prijzen en reserveringsformulier.

Ús Datsja

Luxe vakantiehuisje voor maximaal vier personen op het Slauerhoff in Gaasterland. Met foto's en informatie over de omgeving.

Landgoed Eysinga State

Recreatiepark met diverse typen huizen op dit landgoed in St. Nicolaasga. Met foto's, prijzen en toeristische informatie.

Waterpark Itsoal

Workum, vakantiehuis aan I Jsselmeer, met aanlegsteiger, waterpark, te huur 4/6 pers

VakantieVilla's aan het IJsselmeer te huur.

De luxe (6pers) Duinvilla's liggen op 75m van het I Jsselmeer en strand. Indeling: entree, hal, toilet, sauna, woonkamer met gashaard, homecinemaset/dvd en tv, keuken met combimagnetron, vaatwasser, senseo-apparaat, koelkast, bijkeuken met tuinmeubilair. Bovenverdieping: 3 slaapkamers waarvan 1 met zonnehemel en extra tv/dvd, badkamer met bad en aparte douchehoek, 2 wastafels en apart toilet. Ruime tuin om de duinvilla's. Garage. Kindermeubilair in de villa's aanwezig. De 8-pers. vissersvilla ligt op 50m van het I Jsselmeer en Strand en heeft een terras op het zuiden boven het water. Indeling: entree, hal, toilet, bijkeuken met tuinmeubilair, slaapkamer met douchehoek en wastafel, woonkamer met gashaard, homecinemaset/dvd speler, keuken met combimagnetron, vaatwasser, senseoapparaat en koelkast. Bovenverdieping: 3 slaapkamers waarvan 1 met zonnebank, aparte sauna en badkamer met whirlpool en aparte douchehoek, 2 wastafels. Kindermeubilair in de villa aanwezig (bed, box, stoel)

luxe woonboot

Als je van fietsen, wandelen, watersport of van vissen houdt of als je wilt genieten van de rust en de schoonheid van de natuur, dan kun je deze luxe vakantiewoning in Friesland op het water huren. De woonboot is behoorlijk ruim, heeft drie slaapkamers en is geschikt voor zes personen. De ark ligt in een privé parkje direkt naast de jachthaven van het pritoreske dorpje Warten (Wartena), in Friesland. De locatie is gelegen tussen de dorpen Grouw en Eernewoude. Je kunt natuurlijk ook je eigen boot mee te nemen. In de jachthaven is namelijk een professionele trailer helling aanwezig. Ook vind je er een garage voor je fietsen of hengels.

Waterpaviljoen Eden

Een van de mooiste vakantie woningen die in Friesland te huur worden aangeboden; waterpaviljoen 'Eden'. Een zeer luxe vakantiewoning met een groot terras op het water en een eigen aanlegplaats. De bestemming bij uitstek voor uw welverdiende vakantie.

Page last modified on 09-05-2012 om 13:41
 

Start Grýla

Nederland

Site Aanmelden

Email


Index
Disclaimer