Bungalows en Vakantiewoningen Drenthe

< Groningen | Vakantiewoningen | Overijssel >

Aanzee.com Vakantiewoningen

Vakantiewoningen en niet aleen aan zee

Luxe Vakantiehuis Aan Rand Van Bos

Dormyhouse is een luxe vrijstaand vakantiehuisje in de plaats Wateren, Wateren ligt in de provincie Drenthe Het vakantiehuisje is ruim, zonnig en van alle gemakken voorzien. Het huis staat midden in de natuur, aan de rand van het bos en vlakbij de prachtige Doldersumse heide.

Wateren Drenthe title='Luxe Vakantiehuis Aan Rand Van Bos':)

  • Max. Personen: 6 personen
  • Huisdieren: In Overleg

Villa Dwingelderveld

Onze 'Villa Dwingelderveld' is een gezellig en comfortabel vakantiehuis op een prachtige plek in Nederland. Een ideale plaats om de vakantie in door te brengen of een heerlijke (mid)week of weekend te ontspannen. Het huis ligt bij het mooie Drentsche dorpje Ruinen, direct naast nationaal park "Het Dwingelderveld" en vakantiepark "De Wiltzangh". Op onze website www.villadwingelderveld.nl vindt u meer informatie over de vakantiebungalow.

Gans Anders

vakantie-bungalow bij Geesbrug aan de rand van Boswachterij-Gees

Oldendieverhof, familieaccommodatie en bed & breakfast

Aan de rand van Diever vindt u Oldendieverhof, een nieuwe kleinschalige familie-accommodatie en B&B waar gemoedelijkheid en gezelligheid de trefwoorden zijn voor uw verblijf.

Berkenheuvel

Luxe recreatiebungalow temidden van de natuur van Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Geschikt voor kleine kinderen. Verhuur van particulier.

Nieuw-Balinge

Vakantieboerderij tussen Hoogeveen en Westerbork (Nieuw-Balinge)voor maximaal 15 personen. Met sauna. Foto's en beschrijvingen van de woning.

Meyer's Bosch

6 persoons woning, in prive bos, vlak bij het centrum van het dorp Norg in Drenthe.

Dwingelderveld

Zes persoons vakantie huisje aan Dwingelderveld. Gelegen op kleinschalig particulier parkje. Foto's en verhuurinformatie.

"De Bonne"

Rustig gelegen vakantiebungalow op de Hondsrug te Gieten.

Bungalow De Roerdomp

Gelegen op een park te Zwiggelte nabij Westerbork. Beschrijving met foto's van de voorzieningen, prijslijst.

Het Vosje

Appartement voor twee personen in een boederij in Schoonoord. Profiel met foto's.

Schuilplaats

Uniek (af)gelegen aan de rand van een zon'n halve hectare groot heideveld te midden van circa 25 hectare stil natuurgebied, De Molenduinen, te Norg . Ideale vakantiewoning voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Het huis is geschikt voor 4 of meer personen. Er zijn 3 slaapkamers met totaal 9 slaapplaatsen, alles gelijkvloers

Landgoed De Dodshoorn

Landgoed De Dodshoorn ligt in Drenthe nabij het plaatsje Grolloo. U bent omringd door bossen en landerijen. De Dodshoorn is de ideale bestemming voor een vakantie met uw eigen paard.

  • Max. Personen: 6
  • Internet: Ja
  • Huisdieren: Ja
Page last modified on 04-07-2011 om 09:57
 

Start Grýla

Nederland

Site Aanmelden

Email


Index
Disclaimer