Vakantieboerderijen

Biologische boerderij Kraanswijk

Biologische boerderij Kraanswijk is een veelzijdig bedrijf met een melkveetak, recreatietak, natuurbeheer en biogasinstallatie.

Erve Steendijk

Melkveebedrijf in Twente, dat een deel van de boerderij verhuurt. de Boerderie 2-4 p, 't Hoes 4-15 p.

De Menmoerhoeve

Groepsaccommodatie (25p) en minicamping (15c) aan de rand van natuurgebied De Pannenhoef ten zuiden van Etten-Leur in Noord-Brabant. Melkveebedrijf in vol bedrijf met koeien, jongvee, ponys en kleinvee.

Ecologisch melkveebedrijf Spanjer

Midden op Terschelling (Lies) ligt het veeteeltbedrijf met 20 koeien, schapen en andere dieren. U kunt er kijken naar het koeien melken en kinderen kunnen er dieren te drinken geven. 5 appartementen voor 4 t/m 12 personen.

Ruitervakantiecentrum Havelte

Dit Drentse centrum omvat een camping, enkele appartementen voor verhuur en een paardenstalling. Overzicht van de voorzieningen, tarieven.

Vakantieboerderij De Holdeurn Berg en Dal

Midden in de bossen vindt u deze boerderij uit 1700. Boerderij draait nog volop en is een bezienswaardigheid op zich. (4-5 personen)

Locanda Paradiso

Appartement op een kleinschalige biologische boerderij met Nederlandse eigenaren bij Assisi in Italië. Praktische informatie en foto-impressie.

Hoeve-Logies Nederland

Diverse vormen van accommodatie op boerderijen. Beschrijvingen van de mogelijkheden per provincie en praktische informatie over boekingen.

Vereniging Paardentoerisme

Een overzicht van pleisterplaatsen voor paard en ruiter in de Achterhoek. Adressen en online weergave van de folders.

De Noordhoek

Individuele en groepsaccommodatie tot 24 personen op een struisvogelfarm in Koksijde in West-Vlaanderen. Met plattegrond en foto's.

Grubberhoeve

Verbouwde stal voor maximaal zeven personen op het Limburgse platteland. Beschrijving van woning en omgeving met tarieven.

Eco - Touristfarm De Biezen

Zowel bed en breakfast als kampeermogelijkheden met de tent of caravan in Aarle-Rixtel. Informatie over de mogelijkheden en natuur in de nabije omgeving.

Landgoed De Barendonk

Natuurkampeerterrein, trekkershutten, hooihotel en paardenstal in Beers in Noord-Limburg. Overzicht van mogelijkheden.

Erve de Bals

Woning met vier slaapkamers in de Achterhoek. Met foto's, prijzen, beschikbaarheid en toeristische tips.

Page last modified on 02-11-2010 om 13:05
 

Start Grýla

Nederland

Site Aanmelden

Email


Index
Disclaimer