Texel

Bed And Breakfast Texel

Fietsverhuur en Bed and Breakfast met kwaliteit voor een lage prijs. Tussen Den Burg en De Koog, Nabij de Staatsbossen, Duinen en strand een twee verdiepingen tellende Bed and Breakfast. Tevens aanwezig, Wireless Internet, Digitale televisie en verhuur van fietsen.

Mooi Texel

Bijzondere vakantieaccommodaties op waddeneiland Texel. Bungalows, Appartementen,kleine groepsaccommodaties, Logies ontbijt, caravan & Chalets, kamperen bij de boer

Het grootste Waddeneiland Texel staat bekend om zijn unieke natuur. Maar veel mensen komen vooral ook graag naar Texel, omdat er zoveel bijzondere activiteiten zijn. Het Huiskamertheaterfestival bijvoorbeeld, dat dit jaar met Pinksteren weer wordt gehouden in het pittoreske dorpje Den Hoorn. De cabaretiers treden op in de huiskamers van de dorpsbewoners en dat geeft ieder jaar opnieuw een heel bijzondere sfeer.

Ronde van Texel

Spectaculair om te zien is de Ronde om Texel, de grootste catamaranrace ter wereld, in 2008 op 7 juni. Het Bluesfestival (10 t/m 12 oktober) is vermaard om de gezellige sfeer en de hoge kwaliteit van de optredens.

Nieuwe initiatieven

En er zijn op Texel ook steeds weer nieuwe initiatieven. Na de populaire Natuurmarkt op 3 mei vindt 's avonds in het Texelse bos een theaterevenement plaats, met de natuur van Nationaal Park Duinen van Texel als inspiratiebron en decor.

Boerin Renske

Voor theater kun je op Texel ook naar de boerderij: boerin Renske speelt tegenwoordig samen met vijftig schapen uit haar kudde een unieke voorstelling.

http://www.texel.net

Page last modified on 10-05-2012 om 16:41
 

Start Grýla

Nederland

Site Aanmelden

Email


Index
Disclaimer