Hotels Utrecht

< Noord Holland | Hotels | Flevoland >

Berghotel Amersfoort

Het Berghotel is gevestigd in een karakteristiek gerenoveerd landhuis in een bosrijke omgeving. Op loopafstand ligt het centrum van Amersfoort . Utrecht ligt op 30 minuten reizen per trein en auto.

  • Internet: Wifi
  • Huisdieren: Nee

Hotel Abcoude

Driesterrenhotel in Abcoude, in een landelijke omgeving en toch vlakbij Amsterdam en Schiphol. Het restaurant De Wakende Haan is Frans/Mediterraan georiënteerd.

't Paviljoen ****

Op de Grebbeberg in Rhenen met vergaderaccomodatie.

Hotel Ouwi **

Bed & Breakfast Hotel, in de binnenstad van Utrecht. De Jaarbeurs van Utrecht, het Universiteiten complex 'De Uithof' en het Museumkwartier zijn op loopafstand. Er is een busstop op 50 meter afstand.

Vechtse park

Gevestigd in statig landhuis in park aan de Vecht in Utrecht. Het hotel beschikt over 6 kamers, een terras en vergadermogelijkheden.

Motel Maarsbergen

Geschiedenis van Maarsbergen en het motel, de kamerprijzen, vergaderarrangementen en vrijetijdsarrangementen. Verder staat de menukaart en bezienswaardigheden in de omgeving van Maarsbergen op de site.

Grand Hotel Karel V

Dit hotel in het centrum van Utrecht heeft de beschikking over vijf sterren, een restaurant en een fitnesscentrum

Best Western Amrath Hotel Utrecht

Dit hotel in het centrum van Utrecht beschikt over vier sterren, 86 kamers, één bar en vijf vergaderzalen.

Hotel Mitland

Gemakkelijk bereikbaar via de A27 en op vijf minuten afstand van het stadscentrum Utrecht , heeft luxe ingerichte kamers en appartementen

Page last modified on 12-03-2013 om 13:07
 

Start Grýla

Nederland

Site Aanmelden

Email


Index
Disclaimer