Hotels Groningen

< Friesland | Hotels | Drenthe >

Hotel Restaurant Landgoed Ekenstein

Dit landgoed ligt in Appingedam, ongeveer twintig minuten rijden van de stad Groningen. Op deze site is naast informatie over de faciliteiten en arrangementen informatie opgenomen over de omgeving en de geschiedenis van het landgoed.

Hotel-café-restaurant de Oude Smidse

Gelegen in het centrum van Westernieland beschikt het hotel over 10 tweepersoons kamers. Het café-restaurant bevindt zich in een voormalige smederij.

Hotel restaurant In den Stallen

Gevestigd in een Oldamster' stijlboerderij beschikt dit hotel over onder meer een bowling baan en verschillende zalen. Op de site staat onder meer de volledige menukaart vermeld.

Spoorzicht Loppersum

Spoorzicht Loppersum is een hotel-restaurant met 22 kamers en 2 zalen (waarvan 1 met kegelbanen), gevestigd in een monumentaal pand.

Hotel-café-Restaurant Ekamper

Dit hotel ligt in Oosteinde, een van de kleinste dorpjes in het Groninger landschap. Het hotel heeft de beschikking over 3 restaurants.

Herberg Het Witte Paard

Een klein hotel gelegen in de rustieke omgeving van Oostwold op 10 km van Groningen. Op de site worden naast de kamers ook het restaurant en de hotelbar beschreven.

Golden Tulip

Een uniek gelegen hotel aan het Paterswoldsemeer in de tuin van de stad Groningen. Er zijn naast overnachten ook mogelijkheden voor feestelijke en zakelijke bijeenkomsten.Paterswolde

Hotel restaurant de Boegschroef

Een hotel gelegen aan de havenboulevard in Delfzijl met uitzicht op de jachthaven.

Hotel de Waalehof

Familiehotel in een verbouwde boerderij te Jipsinghuizen. Profiel, toeristische informatie, foto's en prijzen van kamers.

Page last modified on 18-10-2010 om 14:34
 

Start Grýla

Nederland

Site Aanmelden

Email


Index
Disclaimer