Hotels Drenthe

< Groningen | Hotels | Overijssel >

Hotelkring Drenthe

Presentatie van 44 Drentse hotels, variërend in prijsklasse, comfort en voorzieningen.

Hotel Restaurant Hoffmann's Vertellingen ***

Familiehotel met 11 kamers in Havelte, ook voor familiefeestjes en conferenties. Praktische en toeristische informatie, reservering aanvragen.

Tulip Inn Brinkhotel

Overzicht van de faciliteiten voor toerist en zakelijke gebruiker, arrangementen en toeristische informatie over de streek. Zuidlaren

Herberg De Hondsrug ***

Kleinschalig driesterrenhotel in het dorp Eext. Beschrijving van de faciliteiten, toeristische informatie en prijslijst.

Hotel de Stobbe

Familiehotel in Ruinen. Het hotel beschikt onder meer over een zwembad en sauna.

Hotelrestaurant De Rustende Jager

Herberg De Rustende Jager heeft 11 kamers met douche,toilet en TV, rustig gelegen nabij bos.

Auberge St. Hubert

Hotel-Restaurant in Anderen met vergader- feestmogelijkheden. Het hotel beschikt over 8 kamers.

Golden Tulip Hotel Westerbork

In een landelijke omgeving vindt u het gastvrije hotel Golden Tulip Westerbork. Dit sfeervolle hotel is omgeven door schitterende natuurgebieden met uitgestrekte wandel- en fietspaden, levendige dorpen en diverse bezienswaardigheden.

Hampshire Inn Bieze Borger

Dit driesterren hotel in het centrum van Borger beschikt over 27 hotelkamers, een Grand Café, à la carte restaurant, terrassen, gratis parkeren.

Hotel Restaurant Schuttershof

In het rustige Drentse dorpje Valthe op steenworp afstand van Emmen vindt U ons gezellige Hotel-restaurant-pannenkoekerie van waaruit U per fiets, wandelend, met de auto of met de bus tal van uitstapjes kunt maken.

Ook voor uw persooneels,-verenigings,-of familiefeest bent u bij ons op de juiste plaats. U kunt hier met uw eigen groep voor een afgesproken tijd het hele restaurant tot uw beschikking hebben Kom voor een gezellig verblijf,een goed diner ,een feestje,een lunch of een lekkere kop koffie en nu ook voor heerlijke pannenkoeken naar Hotel-restaurant Schuttershof in Valthe. Valthe

Hotel & Restaurant Lubbelinkhof

Hotel & Restaurant Lubbelinkhof is een sfeervol en comfortabel 4* hotel in Odoorn. Het hotel beschikt over 32 luxe moderne hotelkamers, een sfeervolle lounge, gastronomisch restaurant, een mooi terras en diverse ruimtes voor feestelijke en zakelijke bijeenkomsten Odoorn

  • Max. Personen: 100
  • Internet: Wifi
  • Huisdieren: In Overleg
  • Zwemmen: Openbaar zwembad
Page last modified on 15-05-2012 om 12:50
 

Start Grýla

Nederland

Site Aanmelden

Email


Index
Disclaimer