Bijzondere Accommodatie

Kampeervlot

Op drie locaties in Nederland, en eentje in BelgiŽ op een vlot overnachten. Bij jachthaven Marnemoende(Utrecht), bij Akkermans leisure & golf (Noord-Brabant), Jachthaven de Cleypoel op de Kagerplassen (Zuid-Holland) en in Belgisch Limburg bij Maascentrum de Wissen.

Regge hooibergen

Wilt u een huisje huren in Twente ? De Reggehooibergen zijn de ideale mogelijkheid voor een weekendje weg naar de boerderij, bed and breakfast in Twente of vakantiewoning in Twente. Of wilt u graag naar een vakantiepark? Er staan in totaal 12 Reggehooibergen op 6 locaties in de Reggestreek. Alle locaties liggen op korte afstand van, of direct aan het riviertje de Regge.

Houten Iglo voor 4 (6)

De Houten Iglo is door zijn bijzonder lijnenspel meer dan een kampeeraccommodatie alleen. Het is eerder een kunstwerk. De Iglo is van helemaal uit hout opgetrokken en natuurlijk volledig geÔsoleerd en geschikt voor alle seizoenen. Delft

Boomhut

Westkapelle

Plaggenhut

Lekker wandelen en fietsen op de hei en slapen in een originele plaggenhut? Dat kan in Drenthe. Je woont zoals tot begin 1900 de veenarbeider met zín gezin en z'n geit woonde. En in de plaggenhut kun je heerlijk bij de openhaard genieten van meer moderne zaken, zoals een glaasje wijn en een olijfje. Maar dan wel in het getemperde licht van de olielamp. En als je loom en moe bent van een dag buiten, kun je heelijk wegsoezen bij knappend houtvuur om daarna lekker te gaan slapen in je bedstee. De plaggenhutten zijn volledig ingericht voor 4 personen. Natuurlijk is boerenbont servies en blauwgewolkte pannen en ouderwets meubliair, zoals een biezen stoelen en olielamp.

Kampeervlotten

In Noord Brabrant langs de rietoever van de Steenbergse Vliet liggen zogenaamde kampeervlotten die alleen bereikbaar zijn over het water. Het kampeervlot bestaat uit stevige boomstammen, veilig drijvend op vaten. De vaste, afsluitbare overkapping zorgt voor afdoende bescherming tegen een regenbui. Met de Canadese kano vaar je naar het dorpje verderop voor een paar boodschappen of om gezellig wat te drinken op een terrasje. Op je kampeervlot geniet je van de vogels om je heen en het wuivende riet. De vlotten liggen in een stiltegebied: rust en de natuurlijke geluiden mogen in een stiltegebied niet verstoord door menselijke activiteiten. Het gebruik van radioís is dan ook niet toegestaan.

Nijdams Erf

exclusieve overnachting in een Drentsche Plaggenhut en/of een bovenverwachting zijnde Woonwagen of Tenthuisje. Vandaag de dag is het nog mogelijk om de romantiek van weleer (ca.1930) aan den lijve te ondervinden. Voor u die van rust en natuur houdt, die elkaar wil verrassen, die wil wandelen en fietsen of die iets te vieren heeft.

Stadslogement Harlingen

Middenin het oude stadscentrum van Harlingen vindt u het hotel Stadslogement Almenum; een unieke lokatie met een uniek onderkomen voor uw vakantie of kort verblijf! In een gerenoveerd 17e-eeuws pakhuis en vier arbeidershuisjes zijn een twaalftal luxe hotelappartementen gerealiseerd, ideaal als uitvalsbasis voor al uw Friesland-trips!

Slapen in een treinwagon

In het kader van het Semslinie-kunstlijn project heeft Atelier van Lieshout uit Rotterdam een goederenwagon van de Museumspoorlijn S.T.A.R. omgebouwd tot een pionierswagent, een geromantiseerde verwijzing naar de sobere en harde tijden van de eerste veenpioniers, de ontginners van het veenlandschap. Stadskanaal

Het Boheems Paradijs

Slaap eens in een authentiek ingerichte woonwagen! Een heuse woonwagen om in te slapen. Op de minicamping "Het Boheems Paradijs" kunt u zelfs kiezen uit tien verschillende woonwagens. De verschillende woonwagens zijn geschikt van 2 tot 8 personen. Alle woonwagens zijn zoveel mogelijk origineel ingericht en bijvoorbeeld voorzien van authentieke meubels, nostalgische verlichting, antiek servies en romantische bedden.

Overnachten op een vuurtoren, reddingsboot of Havenkraan

De Havenkraan van Harlingen is geschikt als verblijf- en overnachtingruimte voor twee personen. De faciliteiten bevinden zich in het voormalige machinehuis en de besturingscabine.

De Reddingsboot in Harlingen is geschikt als verblijfs- en overnachtingruimte voor twee personen. De faciliteiten bevinden zich voor en achter in het schip.

De Vuurtoren van Harlingen is geschikt als verblijfs- en overnachtingruimte voor twee personen. De faciliteiten bevinden zich op drie niveaus in de top:

  1. Badetage met ronde douche, toilet en wastafel
  2. Torenkamer met bed, zithoek en werkblad.
  3. Lichthuis met omloop

Van links naar rechts

Het capsulehotel is een onderdeel van (vlnr)project TEMPSC. Dit project omhelst alle activiteiten van (vlnr), laagdrempelig praktijkgericht afvalonderzoek ten behoeve van ruimtelijke vormgeving in samenwerking met recyclicity.net. De capsules zijn in beweging, dit wil zeggen: de locatie is altijd tijdelijk van aard, het doel is te zwerven over de oude nederlandse wateren of zelfs de toekomstige wateren, logeren bij de boer en wachten op hoog water in een weiland, of boven op een gebouw of zelfs op een locatie naar keuze.

Collage Charter MS Elisabeth

Leeuwaarden Bed & Breakfast op een Wad en Sontvaarder uit 1930. Friesland

Woonwagen vakantie

Ontspannen op vakantie in eigen land? In uw eigen tempo genieten van het mooie landschap? Het kan nu wanneer u op vakantie gaat met woonwagen en trekker. Leer Frysl‚n van een andere kant kennen of trek richting het Groningse Hoogeland of de Drentse bossen.

Klipper Iselmar

Co2-Neutraal het wad op...

Aan boord van onze klipper Iselmar verzorgen wij duurzame bedrijfsuitjes en dagtochten, weekendjes zeilen naar de waddeneilanden, "groene" zeilvakanties en bijzondere trouwerijen aan boord... Ons schip heeft 34 slaapplaatsen en op een dagtocht kunnen zelfs 60 passagiers meevaren! Geniet van friese gastvrijheid en van heerlijke streekproducten uit eigen kombuis!

  • Max. Personen: 34/60 dagtocht
  • Huisdieren: In Overleg
  • Zwemmen: Zee
Page last modified on 20-05-2012 om 22:04
 

Start Grýla

Nederland

Site Aanmelden

Email


Index
Disclaimer