Bed & Breakfast Marokko


Riad Chez Khadija

Zoek je in het hart van Marokko iets anders dan een onpersoonlijk hotel? Dan ben je bij Khadija van harte welkom voor een persoonlijk onthaal dat je nooit vergeet! Fes

  • Max. Personen: 6

Dar Charkia

Sjieke riad in Marrakech. Dar Charkia heeft vele rustige hoekjes, waar je lekker kunt relaxen. Vanaf het dakterras kun je de zeven moskeeën van Marrakech en het Atlas gebergt zien . Op de binneplaats is ook een zwembad. De kamers zijn een mengeling van hedendaagse inichting met Marokkaanse accenten. Ook de kleuren vallen op: kersenrood en violet en witgekalkte muren.

El Filali

Traditioneel huis aan het het middeleeuwse gedeelte (Médina) van de Marokkaanse stad Marrakech. U kunt het gehele huis of een kamer op bed and breakfast basis. Het is een oase van rust, te midden van de indrukwekkende oude stad. Alle kamers bevinden zich op twee verdiepingen om de patio. Dit is een binnenhofje van 8 bij 8 meter met beplanting, een fontein in een bassin waar u zomers verkoeling kunt vinden.

Dar Rondé

Bijzonder vormgegeven Riad in de havenstad Essaouira

Riyad al Moussika

Bijzondere vakantieadres in Marrakech Wat eerst opvalt zijn de patio met een Andalusisch zwembad. Ook op begane grond vind je de muziekkamer met concertvleugel.Op de bovenste etage: een dakterras! Dit Riad is weelderig ingericht: Alles in de Moorse stijl, veel kleuren, prachtige tegels, mozaïek. Maar dat moet je eigenlijk gewoon zelf zien.


Page last modified on 31-05-2010 om 11:32
 

Start Grýla

Marokko

Site Aanmelden

Email


Index
Disclaimer