Startpagina Malta

brambring
brambring

Malta is mooi en heeft veel culturen van het Neolithicum tot vandaag. Malta heeft bloemen en klippen maar geen water, bos en vogels. 35000 jagers knalden het hele jaar op alles wat bij de klippen bewoog. Ons hebben ze niet geraakt - Malta is nu in de EU en daardoor doen ze het wat minder

De Maltezer archipel

De Maltezer archipel bestaat uit drie eilanden: Malta, Gozo en Comino. De bevolking spreekt Maltees en Engels, je betaalt er met de Maltezer Lira. De eilanden liggen strategisch in het hart van de Middellandse Zee: 93 km ten zuiden van SiciliŰ en 288 km ten noorden van Afrika.

Fascinerend

Ruim zevenduizend jaar geschiedenis heeft geresulteerd in een fascinerende cultuur van talrijke bijzondere tradities en gebruiken. Langs de romantische straatjes van Malta's steden en dorpen staan talloze kathedralen en paleizen.

Ru´nes

Op het platteland tref je ru´nes die tot de oudste van de wereld behoren. Tel daarbij op het zonovergoten klimaat, de gastvrije bevolking en een bruisend nachtleven en het wordt duidelijk waarom Malta de belangrijkste culturele bestemming van Europa is.

Naar Malta ga je voor de cultuur, voor duiken, klimmen, zeilen en wandelen - met gids over de klippen er is nog geen topografische kaart van de eilanden te krijgen. Zonder gids loop je over landweggetjes.

Informatie

Reizen

Vakantiewoningen en Vakantiehuizen

Bed & Breakfast

Hotels & Appartementen

Campings

  • Campings


Page last modified on 02-02-2008 om 20:12
 

Start Grýla

Malta

Site Aanmelden

Email

Laatste wijzigingen

Logies met Ontbijt - Bed & Breakfast
Reisorganisaties
Vakantie startpagina
Start Pagina
Op Reis met : Reisorganisatoren
naturisten campings nederland
Naturisme op vakantie
Naturisme Zuid Afrika
Landal Sneekermeer
Fietsen

Index
Disclaimer