Logies Met Ontbijt Vogezen

L'eglise

In de Vogezen hebben wij een b&b, door de afstand met nederland is het ook geschikt voor korte vakantie of voor een tussen naar het zuiden. Bleurville

Goutte a Goutte

Klein pension (chambres d'hotes) in de Vogezen met vier kamers. Salon met open haard en piano. Table d'hotes. Activiteiten: wandelen, fietsen, wintersport. Nederlandse eigenaars.

La Haute Fourche

Herberg en vakantiehuizen in de Vogezen. Speciale wandel arrangementen. Nederlandse eigenaars.

Le Verger

Gites en chambres d'hotes in de Vogezen. Er is een ontmoetingsruimte annex restaurant waar exposities worden gehouden. Eigenaar spreekt Nederlands.

La Beuratte

Oude boerderij in de Vogezen met drie 2-persoonskamers en 2 appartementen. Ideaal voor wandelaars, fietsers, wintersportliefhebbers en rustzoekers. Nederlandse eigenaren.

La Belle Charbonnière

Chambres d'hotes in de vogezen

Les Quatre Saisons

Les Quatre Saisons is een gerenoveerde stadsboerderij uit 1706 in het zuiden van de Vogezen in Frankrijk, op het snijpunt van de Haute Marne, de Haute Saône en de Vogezen. In een gebied waar bosrijke heuvels worden afgewisseld door uitgestrekte velden en kleine meertjes en waar verschillende beekjes en de rivieren Saône en Madon ontspringen. Een streek met een rijke geschiedenis en een bijzondere flora en fauna. Op één dag zijn 35 verschillende vogelsoorten gespot in onze boomgaard. Les Quatre Saison is een Chambres d'hôtes met 5 luxe kamers en een table d'hôtes, wat betekent, dat we een gezellige gemeenschappelijke eettafel hebben. Wij maken zoveel mogelijk gerbuik van groente uit eigen tuin waarbij biologische teelt het uitgangspunt is. Martinvelle

  • Max. Personen: 10
  • Internet: Wifi
  • Huisdieren: In Overleg
  • Zwemmen: Eigen zwembad
Page last modified on 18-10-2010 om 14:24
 

Start Grýla

Frankrijk

Site Aanmelden

Email


Index
Disclaimer