Hotels Frankrijk

Chateau de Roqueperlic

Kamers in een kasteel aan de rand van het natuurpark Haut Langedoc. Informatie over het kasteel en toeristische mogelijkheden en activiteiten.

Auberge Les Liards

Kleinschalige herberg met Nederlandse uitbaters in een opgeknapte boerderij in de Auvergne. Informatie over herberg en omgeving, het restaurant en de evenementen.

Le Raysse

Verhuring in half pension van zes familiekamers in een boerderij met zwembad in de Dordogne. Vlaamse uitbaters. Praktische informatie, routebeschrijving en foto's van hotel en omgeving.

Hotel la Souveraine:

Gebouwd in een elegante stijl en beschikt over ruime kamers. Het ligt midden in het kuurpark van Contrexéville.

Hotel Le Bourg

Comfortabel privé-hotel Le Bourg met 5 kamers en zwembad in de tuin. Speciaal arrangement voor bruiloften. Roland & Else Smulders verzorgen met plezier uw maaltijden.

Hotel Au Bon Accueil

Fietshotel (zomer) en skihotel (winter) in de Franse Alpen. Nederlandse eigenaars.

Hotel de France

Hôtel de France is gelegen aan het gezellige dorpspleintje van Aubeterre sur Dronne, op de grens van de departementen Charente en Dordogne. Eigenaar spreekt Nederlands.

Hotels en Restaurants in de Franse Vogezen

Kies uw hotel, uw restaurant, in de Vogezen, bestel de gids of reserveer uw kamer.

Hotel - Auberge Le Moulin de Montalétang

Klein hotel in het departement Creuze (Limousin). Veel mogelijkheid tot wandelen en genieten van de natuur. Nederlandse eigenaars.

Hotel - Restaurant Le Panoramique **

Het hotel heeft 9 ruime, luxe kamers allen met eigen sanitair. Het ligt vlakbij het Parc National des Ecrins en het uitzicht wordt bepaald door de pistes van Les 2 Alpes. Nederlandse eigenaars.

Hotel Le Bellevue

Vriendelijk hotel restaurant met 12 kamers, gelegen in het hart van de groene en rustieke "Valle du Haut Verdon" in de Provence. Nederlandse eigenaar.

Hotel Roissy

Driesterrenhotel te Lourdes vlakbij het Heiligdom. Met foto's en tarieven.

Hotel Carlton Rijssel

Vier-sterren hotel met 60 kamers en suites. Ontvangstkamers, seminaries, zakendiners, cocktail-party’s, Hotel Concorde, banketten, voedselvoorzieningen.

Hotel Welcome

Te Duinkerke, Frans-Vlaanderen. Presentatie van de kamers de vergaderzalen en het retaurant L'Ecume Bleue.

Hotel La Douce Montagne

Karakteristiek hotel in de Franse Alpen met mooie kamers, Nederlandstalige bediening en een ongedwongen sfeer. Een goede basis voor uw wintersport-, fiets-, of zomervakantie.

Hôtel le Marronnier

Hotel** in de nog rustige en mooie Vercors in het oosten van Frankrijk. In de zomer speciaal voor fietsers, motorrijders en wandelaars. In de winter skiën. Nederlandse eigenaars.

Hostellerie Val de Creuse

Landelijk gelegen hotel met twaalf kamers nabij Poitiers. Wij bieden u persoonlijke aandacht en kleinschaligheid in het Nederlands.

Villa Grimaldi

Luxueuze residentie met ruime suites, met elk een panoramisch zeezicht op de baai van Saint-Tropez. Zwembad. Permanente kunst tentoonstelling.

HOTEL RESTAURANT 'café du centre'

Kom genieten van stilte, rust, van pure natuur; van goed eten en eerlijke wijnen. Kom fietsen, wandelen, dwalen, kom rennen of... kom zomaar voor helemaal niets. Twee uur van Maastricht of Brussel. Nederlandse eigenaar.

L'Orée du Bois

Hotel-restaurant in Vittel met fitnessruimte en zalen. Geeft informatie over de lokatie en accommodatie.

Domaine Du Moulin

Dit voormalig chateau van Michel Montignac in de Ardeche is nu een charme hotel - restaurant en paarden centrum. Nederlandse eigenaars.

Auberge de la Chaloire

Hôtel-restaurant, gelegen in het hart van de Morvan. Presentatie met foto's en tarieven. [La Petite Verrière.]

Hotel Le Cassini

Charmehotel in de Franse Alpen met 10 kamers, viergangenavondmaal, uitgebreid ontbijtbuffet, Vlaamse uitbaters.

Hostellerie de l'Auberge de l'Etang Bleu **8

in een bosrijk park van 10 hectare in de Perigord. 11 kamers met badkamer (douche of ligbad), w.c., telefoon en televisie. Het restaurant biedt een fijne regionale keuken.

Sportherberg Le Gros Chêne

Fietshotel in de Vogezen. Voor fietsvakanties of wandelvakanties op basis van halfpension. Nederlandstalige eigenaars.

Page last modified on 12-11-2010 om 11:09
 

Start Grýla

Frankrijk

Site Aanmelden

Email


Index
Disclaimer