Groepsaccommodatie Frankrijk

Belvilla grote huizen

Belvilla heeft naast de 'gewone' vakantiewoningen, ook een uitgebreid aanbod van grote vakantiewoningen

Luxe Vakantiewoningen

AB France heeft een ruim aanbod aan grote vakantiewoningen en vakantievillas tot 20 personen

Fi Wintersport

Vakantiehuizen voor de wintersport met keuze aan grotere huizen

Fi Vakantiehuizen

Vakantiehuizen. Ook grote voor groepen

L'ancienne Colonie

Ons kleinschalige vakantie complex is het hele jaar geopend en bestaat uit 7 gîtes met recreatie faciliteiten zoals een zwembad, speeltoestellen voor kinderen, een pingpong tafel, een lig- en speelweide en her en der verspreide picknicktafels en ligstoelen. Tevens is er een aparte internet ruimte met gratis Wi Fi en toeristische informatie én kunt u gebruik maken van de aanwezige wasmachines. Chatel-Montagne

  • Max. Personen: 50
  • Internet: Wifi
  • Huisdieren: Ja
  • Zwemmen: Eigen zwembad

Sainte Odile, Gîtes de séjour

Een voormalige hotel in de Morvan in Frankrijk is te huur als vakantiehuis voor maximaal 24 personen. Beschrijving, foto's en prijslijst.

Chalet Travel

Verhuur van chalets in wintersportgebieden in Frankrijk voor groepen tot 20 personen. Overzicht van de accommodatie en informatie over aanvullende diensten zoals vervoer, materieel en skipassen.

La Borde Blanque

Landhuis voor 20 personen aan een meer in het departement Aude in Zuidwest-Frankrijk. Praktische en toeristische informatie, geschiedenis van de Katharen.

Kerbave

Vakantiehuis annex groepsaccommodatie voor 14 personen in de Bretagne Kerbave is zeer fraai en zeer rustig gelegen gîte, gelegen in een landelijke Bretonse omgeving die gekenmerkt wordt door bos en veld. Kerbave ligt op zo'n 10 miuutjes rijden van het strand. Kerbave ligt even buiten het dorpje Plouzelambre, met echte Bretonse kerk, een oratoir een oude wasplaats en natuurlijk een klein barretje/epicerie. Vanuit hte huis is het uitstekend wandeltochten maken, maar ook kunt u de grillige Bretonse kust ontdekken.

Page last modified on 04-02-2011 om 14:58
 

Start Grýla

Frankrijk

Site Aanmelden

Email


Index
Disclaimer