Bed & Breakfast Egypte

Senmut

Bed & Breakfast in Luxor te Egypte. Senmut ligt op de Westbank, het meer landelijke deel van Luxor met zijn (traditionele) dorpjes, maar is bovendien centraal gelegen t.o.v. de stad en de diverse bezienswaardigheden. Op het deels overdekte dakterras heeft men een prachtig uitzicht op de Nijl met zijn boten, de East-Bank van Luxor en de plattelanden rondom Luxor met palmbomen en suikerrietvelden.

Bet El Kerem; Guesthouse Aswan Westbank

Het enige pension in Aswan op de Westelijke Nijloever. Unieke locatie, tussen Nijl en woestijn, aan de rand van de Nubische dorpen, vlakbij historische bezienswaardigheden. Op loopafstand van de ferryboot naar Aswan centrum; in 10 minuten bent u in de stad. 8 kamers (16 slaapplaatsen). Persoonlijke benadering, gastvrije staf die het u echt naar de zin wil maken! Transfer vanaf vliegveld en treinstation mogelijk en we kunnen alle mogelijke excursies en activiteiten ter plekke voor u organiseren.

Bed & Breakfast Cairo/egypte

Kleine B&B gelegen in nieuw Cairo, op slechts 15 minuten rijden van Cairo Airport. Ruime kamers, u heeft de beschikking over een groot dakterras dat u soms deelt met de familie. Vervoer van en naar de luchthaven is gratis. U kunt tevens separaat een auto met chauffeur huren. Come as a guest leave as a friend


Page last modified on 26-07-2009 om 09:38
 

Start Grýla

Egypte

Site Aanmelden

Email


Index
Disclaimer