Hotels Duitsland

Moezelromantiek-Hotel Panorama in Cochem

Hotel met onder andere sauna en zwembad in Cochem aan de Moezel. Informatie over het hotel en toeristische mogelijkheden in de omgeving.

Flair Parkhotel Weiskirchen

Beschrijving van kamers met prijzen, conferentieruimtes, restaurant en wellnessfaciliteiten van het viersterrenhotel in Saar-Hunsrück.

Hotel Berliner Ring

Modern hotel in Dahlewitz bij Berlijn. Beschrijving van accommodatie en faciliteiten, menukaart, prijzen voor kamers en arrangementen.

Hotel Restaurant Slagerij Goldener Ochsen

Hotel en slagerij te Göppingen aan de voet van de Hohenstaufen. Overzicht van de voorzieningen, prijslijsten, geschiedenis in foto's.

Hotel Westrich

Hotel-Restaurant in Rheinland-Pfalz. Foto's, prijzen en toeristische tips.

Hotel Feldberger Hof

Sport- en familiehotel in het Zwarte Woud. Naast beschrijving en prijslijst uitgebreide informatie over actieve mogelijkheden.

Zur Alten Mühle

Hotel-restaurant in het dal van de Our. Met documentatie in pdf-formaat

De hele oostzijde van Nederland en België grenst aan Duitsland. Je zit er dan ook zo. Dagtochtjes naar steden als Keulen, Aken en Bremen zijn vaak prima te doen. Als je iets langer weg kunt, is de hoofdstad Berlijn een echte aanrader. Maar ook de wintersporter kan bij onze oosterburen z'n lol op. De pistes van Winterberg liggen op slechts een paar uurtjes afstand van de grens.

Page last modified on 12-11-2010 om 10:11
 

Start Grýla

Duitsland

Site Aanmelden

Email


Index
Disclaimer