Wintersport Canada

Informatie Wintersport in Canada

Sommigen Amerikanen laten zich soms nogal laatdunkend uit over hun noordelijke Canadese buren maar op wintersportgebied is dit echt niet terecht. Door de noordelijke ligging van het land en door de uitgestrekte natuurgebieden leent het zich namelijk perfect voor allerlei wintersportactiviteiten. De Rocky Mountains zijn ook in Canada indrukwekkend om te bezoeken en zijn een absolute must voor elke fanatieke wintersporter. Veel mensen durven een ski- of snowboardvakantie in Canada niet goed aan door de dure prijzen maar wanneer de dollarkoers gunstig is moet u echt die kans grijpen om een wintersportvakantie in Canada te boeken. De skigebieden zijn groot en prachtig, de poedersneeuw maakt het skin zeer aangenaam en de natuur is de kers op de taart.

Wintersportlocaties in Canada hebben n ding alvast zeker met elkaar gemeen: topkwaliteit! De service in Canada is steeds erg vriendelijk, de accomodaties zijn steeds netjes verzorgd en ook op de kwaliteit van de pistes is helemaal niets aan te merken. Wanneer de prijzen u in eerste instantie afschrikken nodigen we u graag uit om ook de goedkopere hotels eens te bekijken omdat ze vaak vrijwel hetzelfde comfort bieden als de tophotels.

De gebieden in Canada zijn allemaal 100% sneeuwzeker en in totaal beschikt u over zon 1000 kilometer aan brede, prachtig uitgetekende pistes. Een ander pluspunt is het feit dat wachtrijen aan skiliften compleet ontbreken! U bespaart hierdoor veel tijd waardoor u meer skikilometers kan afleggen op de pistes.

Om af te sluiten geven we nog mee dat de Canadezen op culinair vlak ver durven teruggaan naar de tijden van de oorspronkelijke bewoners (de Inuits). Zo zal u in Canada kunnen genieten van lekkere vis- en pompoensoep. Hiernaast zal er zeker en vast van tijd tot tijd op bonenstoofpot of gerookte zalm op het avondmenu staan tijdens uw verblijf in Canada.

Page last modified on 07-11-2011 om 10:55
 

Start Grýla

Canada

Site Aanmelden

Email


Index
Disclaimer