Vakantiewoningen in Canada

Cottages Quebec

Op deze site staan enkele honderden vakantiecottages aangeboden. De cottages zijn gerangschikt naar regio bijvoorbeeld in Montreal Iles de la Madeleine en Laurentians. Maar ook kan je zoeken op cottages aan het water en huizen die toegankelijk zijn voor huisdieren.

In The Bluff

Gelegen op Galiano Island in een formidabele omgeving, midden in de natuur aan het water. Het huis is zeer comfortabel, smaakvol en gezellig ingericht. Er zijn twee grote slaapkamers met een spectaculair uitzicht.

Oyster Lodge

Nova Scotia. Het is een prachtig gelegen ecovriendelijk, luxe vakantiehuis, geschikt voor acht personen. Je kijkt over de baai van Tatamagouche, waar heel veel oesters in te vinden zijn. Vanuit je huis kun je de vissers de zee op zien gaan. Niets lekkerders dan 's avonds een versgevangen kreeft te verorberen of een schaaltje oesters te eten. De eigenaren de van de lodge doen veel aan het behoud van natuur en milieu. Zo recyclen ze afvalwater en huisvuil en proberen ze van alles om het energieverbruik zo laag mogelijk te houden. Oyster Lodge ligt vlakbij de onbedorven stranden, de havens, skigebieden, wijngaarden en ligt vlakbij de hoofstad van Nova Scotia, Halifax.


Page last modified on 02-11-2010 om 09:18
 

Start Grýla

Canada

Site Aanmelden

Email


Index
Disclaimer