Surfen

Bonaire is vooral bekend als top duikbestemming. Maar steeds meer krijgen ook andere watersporten aandacht op dit rustige en relaxte Caribische eiland. Bonaire heeft een perfect windsurfgebied dat zich bevindt in Lac Baai. Deze baai is ideaal voor zowel beginners als voor gevorderde windsurfers.

Lac Baai heeft een gemiddelde water- en windtemperatuur van 28 graden Celcius, een 99.9% gegarandeerde inlandse wind tussen de 15 en 25 knopen en beschutte ondiepe wateren. Deze factoren maken Lac Baai tot een van de beste windsurfplaatsen ter wereld.

Uitdaging

Beginners kunnen oefenen in helderblauw water dat slechts tot het middel reikt en de meer gevorderde windsurfers vinden hun uitdaging windopwaarts, dichtbij Lac Cai, waar de golven en wind wat ruiger zijn. De kilometer strekkende kustlijn met bruin 'suikerzand', maakt dit strandgebied een van de populairste zon- en relaxspots voor elke dag. Wind, zon en Caribisch blauw, het kan bijna niet beter.

Paketten

Dicht in de buurt van dit windsurfparadijs ligt Bonaire's meest luxueuze appartementencomplex Belmar Oceanfront Apartments dat complete windsurfpaketten aanbiedt voor zijn gasten. "Belmar Surf Away" - paketten zijn inclusief 7 nachten accommodatie in een luxueus en ruim appartement, 6 dagen ongelimiteerd windsurfen, een week huur van een pickup en alle belastingen.

Informatie

Page last modified on 08-12-2007 om 10:09
 

Start Grýla

Bonaire

Site Aanmelden

Email


Index
Disclaimer