Landal biedt zorg op maat in bungalow

  Vanaf dit jaar biedt Landal `GreenParks in al haar 43 Nederlandse bungalowparken (thuis)zorg aan. Daartoe is een samenwerkingsverband gesloten met Comfortzorg, een landelijke, professionele thuiszorgorganisatie, die de zorg tijdens het vakantieverblijf overneemt van de eigen thuiszorgorganisatie van de gast.

Gasten van Landal kunnen verschillende vormen van zorg aanvragen. Van hulpmiddelen (zoals bijvoorbeeld een hoog-laagbed, infuus), of zorgverleners die naar de bungalow komen tot zelfs vervanging van mantelzorg, zodat de partner of vaste verzorger ook even vrijaf heeft. Gasten dienen bij het reserveren van de accommodatie aan te geven dat zij zorg nodig hebben en aan Comfortzorg door te geven welke zorg men nodig heeft. Bij aankomst op het vakantieadres is dan alles geregeld.

Aangepaste bungalows

De zorg op maat is een toevoeging op de reeds bestaande aangepaste bungalowtypes voor minder-validen van Landal `GreenParks. Zo zijn er speciale rolstoeltoegankelijke bungalows, met aangepaste bad- en slaapkamer en dichtbij de centrumvoorzieningen van het park. Ook zijn er bungalows voor mensen met cara- en luchtwegaandoeningen. Daarnaast is er op Texel een samenwerking met het nierdialysecentrum, waar gasten dichtbij hun vakantieadres gedialyseerd kunnen worden

Page last modified on 14-05-2012 om 10:58