Zon Thalys Op 8 Zaterdagen Naar Zuid Frankrijk

  '''Zon-Thalys rijdt dit jaar elke zaterdag tussen 30 juni en 18 augustus rechtstreeks naar de Zuidfranse zon. Vanaf Amsterdam Centraal, Schiphol, Den Haag HS en Rotterdam Centraal rijdt Thalys direct door naar Valence, Avignon en Marseille St. Charles.'''

De reistijd vanuit Rotterdam naar Avignon, vanwaar aansluitende treinen doorgaan naar de belanmgrijke kustplaatsen van Zuid Frankrijk, is slechts 6 uur. De reis van Rotterdam naar eindbestemming Marseille duurt slechts 6,5 uur.

Comfortabel

Reizen met Zon-Thalys is snel, gemakkelijk en comfortabel. Er zijn geen incheck- of wachttijden en de reistijd is kort. Aan boord van Thalys zijn de stoelen comfortabel. Daarnaast kunnen reizigers en hun kinderen vrij rondlopen ťn is er een bar rijtuig aanwezig, dat de hele reis is geopend. Reizigers in Comfort 1 - dat is de eerste klas - krijgen een lichte maaltijd geserveerd.

Tarieven

Zon-Thalys kent verschillende tarieven en reserveren is verplicht. Een enkele reis Rotterdam-Marseille is er al voor Ä 60,- (SUN-tarief). Het speciale SUN-tarief is ook beschikbaar in Comfort 1, de eerste klas van Thalys. Bovendien is ook het Smilys-tarief te boeken voor Zon-Thalys. Kinderen reizen mee voor Ä 54,50 (enkele reis Rotterdam-Marseille).

Reserveren

Zon-Thalys kan vanaf 6 maart 2007 worden gereserveerd op de website van NS-hispeed. Daar staat ook alle informatie over tarieven en vertrektijden.

Page last modified on 25-02-2010 om 10:07