Zestig Landal-parken in nieuwe brochure 2007

  Landal De Hellendoornse Berg (Overijssel), Landal Travemünde (Duitsland) en Landal Vierwaldstättersee (Zwitserland) zijn de drie nieuwe parken in de 348 pagina's dikke 2007 brochure van Landal `GreenParks. Samen met de begin december geopende nieuwe Oostenrijkse parken Landal Bad Kleinkirchheim en Landal Hochmontafon is het aantal Landal-parken inmiddels gestegen tot 60.

Het afgelopen jaar heeft Landal nog meer luxe typen bungalows toegevoegd en ook is het aantal grote bungalows (12-18 personen) toegenomen. Daarvan is een aantal ook geschikt voor minder-validen.

Beter product

"De belangstelling voor deze luxe typen bungalows met o.a. sauna, solarium, breedbeeld-TV en andere extra's, is dusdanig groot dat er in 2007 opnieuw een aantal van dergelijke typen bijkomen," aldus Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal `GreenParks.

Het komende jaar wordt ruim 12 miljoen euro besteed aan verbetering van het bungalow product.

Online noviteiten

Tegelijkertijd met de introductie van de nieuwe brochure wordt ook de website van Landal, die de Thuiswinkel Award 2006 kreeg voor de beste reissite, vernieuwd. Zo zijn er voortaan van elk park korte sfeerfilmpjes te bekijken en is de site uitgebreid met online betalingsmogelijkheden voor nog meer gebruiksgemak.

Page last modified on 05-06-2012 om 13:05