Winterzon Bij Eliza Was Here

  Reisorganisatie Eliza was here heeft haar winterzonvakanties voor 2009/2010 online gezet. Men kan nu een vakantie in de winterzonperiode boeken voor de bestemmingen Madeira, Algarve, AndalusiŽ, Tenerife, Lanzarote en Gran Canaria. Er is keuze uit 65 accommodaties, meer dan ooit.

Nieuw zijn onder meer de verbouwde olijfboerderij Cortijo San Jose en het kleinschalige appartementencomplex Casas de Montejaque, beide in het binnenland van AndalusiŽ. Eliza was here specialiseert zich in authentieke landhuizen, boerderijen, fincaís en andere bijzondere vakantieadresjes waarbij rust en kleinschaligheid centraal staan.

Ultieme rust

Bij veel mensen roepen deze winterzonbestemmingen direct associaties op met massatoerisme Ė dat is maar deels terecht,í aldus directeur Koen Everink. Weg van de gebaande paden wemelt het er van rustige gebiedenen dŠŠr zitten wij. In het vakantiepakket zit daarom altijd een huurauto, zodat men kan gaan en staan waar men wil.

AndalusiŽ

Nieuw en op met oppervlakte van een halve hektare eigen grond is Cortijo San Jose in het binnenland van AndulsiŽ. Het is schitterend gerestaureerd en wordt gerund door een stel uit Nederland, dus geen taalproblemen. De accommodatie heeft vier verschillende zes-persoons suites, alle volgens een bepaald thema ingericht. Kinderen onder de 16 jaar kunnen er niet logeren.

Uitvalbasis

Het lieflijke witte dorpje Montejaque vormt het decor voor een vakantie in Casas de Montejaque. Het telt negen appartementen die van alle gemakken zijn voorzien. Het is een goede uitvalbasis voor dagtochten naar Ronda, het natuurpark Sierra de Grazalema en voor bijvoorbeeld, wandel-, fiets- of paardrijtochten.

Page last modified on 10-05-2012 om 16:45