Wintersport Seizoen 2007 2008 van start

  Met het einde van de zomervakantie in zicht, is het alweer bijna tijd om te kijken naar de volgende vakantie. Na het tussendoortje in de herfst is het dan vanaf zo ongeveer de kerstvakantie 2007 tijd voor de wintersport. De eerste vroegboekers grepen hun vroegboekkorting winterspor al in april/mei hun kans om de reis te boeken. De meeste reisorganisaties openen medio augustus hun deuren voor de ski en snowboard reizen 2007/2008. De deuren zijn steeds vaker virtueel, reizen als wintersport trips zijn uitermate geschikt om online via het internet te zoeken en te boeken. Hierdoor wordt het ook steeds eenvoudiger te wachten tot het laatste moment, zeker als een niet al te sterke voorkeur hebt voor locatie en accommodatie is wachten de manier om zeker te zijn van goede sneeuw. Echt wachten op de wintersport last-minute vraagt wel een goede timing, voor het weet is er een run en heb je het nakijken.

Een poll op wintersport blog heeft uitgegeven dat met 66% stemmen Oostenrijk (nog steeds) het meest favoriete wintersportland is. Op ruime afstand staan Frankrijk en Zwitserland met 14%.

Vind hier links naar diverse aanbieders van wintersport naar de bekende wintersport landen als Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, Italië en Spanje. Of reis af naar de rustige landen als Noorwegen, en Finland voor Skiëen en Langlaufen. Wintersport in nieuwe landen als Tsjechië, Kroatië en Bulgarije is steeds meer in opkomst.

Page last modified on 08-10-2007 om 20:54