Op schaatsreis of ijsbrekercruise met Kras

  In het sneeuwvakantieprogramma van Kras veel langlauf-, wandel- en skisafari's. Bij deze volledig verzorgde vakanties wordt dagelijks een ander wintersportgebied aangedaan. Nieuw in het aanbod is dit jaar de tiendaagse schaatsreis, waar recreatie- en toerschaatsers de ijzers op de Oostenrijkse Weissensee kunnen zetten. Onder begeleiding van schaatsreisleiding wordt er dagelijks een afstand naar keuze geschaatst.

Slijpen

Vast onderdeel van deze vakantie zijn de cursus schaatsen slijpen, de theorieavond over schaatsen en een videoanalyse van de schaatstechniek. Daarnaast is het mogelijk om een drie- of vijfdaagse schaatscursus bij te boeken, waar gericht wordt gewerkt aan bochtentechniek, gewichtverdeling, stabiliteit en aanspring- en afzettechnieken.

`IJsbreken

Wie een echte Russische winter wil beleven, kan de ijsbrekercruise naar St. Petersburg boeken. De bootreis aan boord van een luxe cruiseferry door de dichtgevroren Oostzee is volgens de organisatie een hele belevenis.

Wintersafari

De langlauf-, wandel- en skisafari's zijn volledig verzorgde vakanties en zijn gericht op de 45-plusser en singles. Bij deze safariís wordt iedere dag een ander wintersportgebied aangedaan, onder begeleiding van een langlaufinstructeur.

Dagelijks kiezen

Kras biedt ook combinatiereizen, waarbij de deelnemers dagelijks de keuze tussen het langlaufen, wandelen of skiŽn maken. Voor wie wel van de sneeuw wil genieten, maar op de piste niet tot zijn recht komt, heeft Kras de wintersfeerreizen ontworpen. Het zijn achtdaagse, compleet verzorgde busreizen met elke dag een andere excursie. Natuur en cultuur staan hierbij centraal.

Page last modified on 12-05-2012 om 10:17