Wintersport De Jong Intra

  Terwijl buiten de zon schijnt wordt er online al volop geboekt voor het wintersportaanbod van De Jong Intra Vakanties. Met de laagste prijsgarantie en prijsgarantie met betrekking tot aanbod op het internet zal de wintersporter nooit te veel te betalen bij De Jong Intra.

Per land.

Oostenrijk

Meest uitgebreide aanbod accommodaties, van eenvoudige, goede familiepensions tot zeer luxe hotels. (o.a. Wellness-, Familie-, en nieuw: More-inclusive hotels) en voor de vliegreizen transfers vanaf de luchthaven naar vele plaatsen los bij te boeken.

Frankrijk

all-in ski-arrangementen, incl. vervoer, accommodatie en liftpas.

ItaliŽ

nieuw BrŁneck in skigebied Kronplatz, Madonna di Campiglio.

Noorwegen

Uitbreiding bestemmingen met BeitostÝlen en GŚlŚ.

Finland

Nieuw in Fins Lapland: Levi. En ruim aanbod hotels en appartementen met optioneel activiteiten- en excursiepakket bij te boeken.

Zweden

Geheel nieuw aanbod met naast het skiŽn en snowboarden ook winterse activiteiten als een huskysafari, ijsvissen, sneeuwschoen-wandelen en een tocht met sneeuwscooter te boeken.

Zekerheid.

De vakantieganger kan bij de Jong Intra vertrouwen op kennis en ervaring in wintersportvakanties, bovendien gelden de volgende garanties:

Laagste prijsgarantie

Op boekingen voor 1 oktober. Staat dezelfde accommodatie in een brochure van een andere reisorganisatie voor een lager bedrag, dan betaalt de Jong Intra Vakanties het verschil terug.

Prijsgarantie

Wordt dezelfde accommodatie via de internetsite van een accommodatieverschaffer voordeliger aangeboden, dan verrekent de Jong Intra het prijsverschil!

Page last modified on 10-05-2012 om 22:21