Winterbrochures SRC-Cultuurvakanties

  SRC-Cultuurvakanties brengt voor dit winterseizoen twee nieuwe brochures uit. Het aanbod betreft sfeervolle kerstreizen en cultuurreizen naar bestemmingen wereldwijd. Al vele jaren heeft SRC-Cultuurvakanties een uitstekend team van deskundige reisleiders die op reis de cultuur van het vakantieland tot leven weten te brengen.

Brochure Winter 2009-2010

Ook deze winter presenteert SRC-Cultuurvakanties een brochure boordevol cultuurvakanties naar tal van Europese en verre bestemmingen. Naast de traditionele succesreizen is een aantal reizen voorzien van een nieuw programma: Koloniaal Cuba, Natuurpracht in ArgentiniŽ en Chili en Sumatra, Java en Bali.

Sfeervolle kerstreizen

In de Brochure Feestdagen is het aanbod aan kerstreizen opgenomen, met volop keuze voor zowel de winter- als de zonliefhebber. Van een sfeervolle reis tussen de vakwerkhuizen in het Duitse Eichsfelderland tot een verblijf op het zonnige eiland van godin Aphrodite, Cyprus en van een onderdompeling in de Keltische kerstsfeer in Dublin tot een rondreis langs de fraaie steden Sevilla, Cůrdoba en Granada in het Spaanse AndalusiŽ.

Page last modified on 27-10-2013 om 17:04