Winter bij Arke kindvriendelijk en veel all-inclusive

  Reisorganisatie Arke, onderdeel van Tui Nederland, gaat er in het komende winterseizoen van uit dat all inclusive op wintersport nog gaat toenemen in populariteit. Daarnaast zijn kindvriendelijke skigebieden sterk in opkomst. Arke richt zich op vier types wintersporters: de wintersporter die uitdagende pistes zoekt, families met kinderen, de vakantieganger die ook op andere manieren van het sneeuwlandschap geniet dan per ski of snowboard en de all inclusive wintersporter.

All Inclusive

De all inclusive vakantie wordt ook op wintersport steeds populairder. Bij Arke Ski All Inclusive zijn niet alleen vakanties te vinden waarbij het eten inclusief is, maar ook de skipas, -huur of -cursus. Zo weet de vakantieganger vooraf waar hij aan toe is. Arke biedt Ski All Inclusive vakanties aan in de landen Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, ItaliŽ, Finland en Duitsland. Nieuwe bestemmingen zijn St. Oswald, Werfenweng, Kirchdorf, Vent en Mittelberg in Oostenrijk en WaldmŁnchen in Duitsland.

Ski Kids

Arke Ski Kids gaat naar bestemmingen en accommodaties die bij uitstek geschikt zijn voor familievakanties. De skigebieden bevinden zich in TsjechiŽ, Duitsland, Oostenrijk, ItaliŽ, Zwitserland, Frankrijk en Noorwegen.

CrŤche

Naast de populaire Nederlandstalige kindercrŤche in Zell am See en de Kids Club in Seefeld, biedt Arke dit jaar ook nieuwe kindercrŤches in Gerlos en Flachau en een nieuwe Kids club in Disentis. Nieuwe 'kids' bestemmingen voor Arke zijn in Oostenrijk Werfenweng en Gargellen; in Noorwegen Oppdal en Hunderfossen; in Frankrijk de wintercamping in Le Grand Bornand en in Zwitserland het skigebied Disentis.

Ski Actief

Arke Ski Actief brengt het aanbod in de populairste en meest uitdagende skigebieden binnen, maar ook buiten Europa, bij elkaar. Zo biedt Arke naast skivakanties in Oostenrijk, Zwitserland, ItaliŽ, Frankrijk en TsjechiŽ nu ook vakanties in Amerika en Canada aan.

Nieuwe bestemmingen voor Arke zijn St. Moritz in Zwitserland, Kaltenbach en St. Gallenkirchen in Oostenrijk, Aspen, Brechenridge, Winter Park, Copper Mountain in Amerika en Whistler in Canada.

Winterwereld

Bij Arke Winterwereld ligt de focus op de sfeer van de wintervakanties. Vakanties geschikt voor wintersporters die niet alleen maar op de piste willen staan. Zo is een ruim aanbod aan winterwandelen en excursies te vinden.

Langlauf

Dit jaar heeft Arke voor het eerst langlaufvakanties in het aanbod. Naast de traditionele wintersportlanden Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, ItaliŽ en Duitsland, staan er ook skivakanties in Finland in deze brochure. Nieuw in het aanbod van Arke zijn de bestemmingen Dachstein West en Salzkammergut in Oostenrijk.

Page last modified on 06-11-2011 om 13:35