Wandelvakanties 2007 Sindbad Reizen

  Touroperator Sindbad Reizen bundelt haar aanbod wandelvakanties voor 2007 in twee afzonderlijke brochures: individuele - en groepsvakanties. De brochure 'Individueel 2007' is nu verschenen, met voor het merendeel bestemmingen in Europa. De meeste zijn te boeken van april tot en met oktober, sommige het hele jaar door.
De gids biedt een keuze uit stedenreizen, standplaatsreizen -waarbij men vanuit ťťn overnachtingsplek meerdere dagtochten maakt- en rondreizen waarbij men van de ene accommodatie naar de andere wandelt. De wandeltochten variŽren van licht tot middelzwaar.

Rondreizen

Men kan 37 verschillende rondreizen kan boeken waarbij de bagage van hotel naar hotel wordt vervoerd. Rondreizen worden aangeboden in Nederland, Duitsland, Noorwegen, Groot-BrittanniŽ, Ierland, Frankrijk, Oostenrijk, TsjechiŽ, ItaliŽ, Spanje, Portugal en Griekenland.

Dichtbij

Verder 'dichtbij' onder meer in de Achterhoek, de Luxemburgse Ardennen en in Duitsland met nieuwe tochten in Teutoburger Wald en Sauerland. Nieuw zijn ook een 7-daagse rondwandeling 'in de voetsporen van Peer Gynt' in het zuiden van Noorwegen en de Lange Afstands Wandeling 'Rob Roy Way' in Schotland.

Standplaatstochten

Voor wie liever niet iedere dag zijn koffer pakt zijn standplaatsreizen ideaal. Men verblijft in ťťn hotel, van waaruit men verschillende dagtochten maakt. Ze worden aangeboden in Nederland, Duitsland, Groot-BrittanniŽ, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, ItaliŽ, Spanje, Portugal en Griekenland. Nieuw zijn een 4-daagse tocht in het Vechtdal, een 8-daagse reis in de Azoren en een 8-daagse wandelvakantie op Malta.

Stedenreizen

Steden in het Sindbad programma die men voor het merendeel het gehele jaar wandelend kan verkennen zijn Stockholm, Tallinn, Riga, Vilnius, Berlijn, Londen, Parijs, Lissabon, Rome en Istanbul.

Aanvragen

De Sindbad Wandelreizen Individueel 2007 brochure kan worden aangevraagd bij Sindbad Reizen

Page last modified on 10-05-2012 om 16:25