Voordeel Laagseizoen Voor Stellen Zonder Kids

  Stellen zonder kinderen of jonge kinderen, die niet gebonden zijn aan de schoolvakanties, kunnen dikwijls profiteren van leuke voordelen in het voor- en naseizoen. Bij Keycamp bijvoorbeeld zijn in die periode dit jaar met name de avontuurlijke en ontspannende reizen naar Florida en de romantische rondreis door Toscane aanraders.

Keycamp geeft tot maximaal zeven gratis overnachtingen weg aan mensen die een reis boeken die geheel valt voor 28 juni of na 30 augustus 2008. En er zijn meer aantrekkelijke kortingen.

Tweede vakantie

Naast de gratis nachten bij boeking buiten het hoogseizoen is ook het boeken van een tweede vakantie erg aantrekkelijk. Gasten die een extra vakantie boeken in april, mei of juni ontvangen 20 procent korting. Uitstekend geschikt voor een rondreis in voor- of naseizoen of de uitgebreide mogelijkheden in Florida.

Toscane ontdekken

De rondreis door Toscane biedt rustige tochten door het karakteristieke romantische Toscaanse landschap, afgewisseld met bezoeken aan romantische steden zoals Florence, Siena en Pisa. Langs de grillige kust geniet je volop van de rustige zandstranden. Ook een dagje naar het eiland Elba is mogelijk via een overtocht vanuit de haven van Piombino.

Ook op rondreizen door andere regio's in ItaliŽ, Frankrijk, Spanje of Portugal gelden de voordelen van flexibel reizen, waarbij men zelf route, reisduur en campings bepaalt.

Avontuurlijk Florida

Ook op bestemming Florida kan naar eigen keuze een reis worden samengesteld met overnachtingen op ťťn of verschillende van de vier daar bij Keycamp beschikbare campings: daarbij hoort flexibel boeken van aankomst- en vertrekdata, reizen langs verschillende campings, vooraf aanschaffen van tickets voor attracties en het vooraf regelen van een huurauto of vliegtickets.

Attractieparken

Een rondreis kan beginnen bij de attractieparken rond Orlando, vervolgens kan men de zuidelijker gelegen campings ontdekken bij de stranden en de Everglades aan de westkust. Hier zijn de alligator-safari en de schitterende zonsondergangen aanraders, net als duiken bij de koraalriffen voor de kust. De rondreis Florida eindigt aan de zuidpunt van de staat, vlakbij Cua, met een verblijf op de Florida Keys: een groep van meer dan 1700 eilanden, onderling verbonden door spectaculaire bruggen.

Page last modified on 10-05-2012 om 16:23