Vier nieuwe 'ver weg van het massatoerisme' accommodaties Eliza was here

  Eliza was here specialiseert zich in het aanbieden van betaalbare vakanties naar authentieke landhuizen, boerderijen en andere aparte accommodaties waarbij rust en kleinschaligheid centraal staan. Dat deze touroperator zich specialiseert in het aanbieden van rustige en ver-weg-van-de-bewoonde-wereld vakantieadressen mag blijken uit de vier jongste aanwinsten.

Madeira

Je moet er wat voor over hebben om er te komen. Eerst een aantal trappen afdalen, dan met de lift zoín 250 meter omlaag langs een loodsteile rotswand, door een tunneltje en via een wandelpad bereik je een van Eliza was here nieuwe accommodaties in Zuid Madeira: Faj„ dos Padres of in goed Nederlands 'Avonturiers opgelet!', een vakantieverblijf met enkele appartementen pal aan zee. Deze accommodatie is zeker geschikt voor wie echt van rust houdt. Men heeft de beschikking over een vrijstaand appartement met privť terras vrijwel aan zee. Men kan onder meer wandelen, duiken of met een catamaran naar Funchal varen waarbij men onderweg grote kans heeft om dolfijnen te spotten.


Verderop aan de zuidkust kan men zich laten verwennen in het viersterren hotel Engenho Velho oftewel 'Alles wat je je wensen kan' met 10 kamers. De balkons hebben alle uitzicht op zee en zijn voorzien van een hangmat. Persoonlijke service en aandacht staan hoog op het credo van de eigenaars. Met deze twee accommodaties biedt Eliza op Madeira nu in totaal tien vakantieverblijven.


Mallorca

Voor een echte verwenvakantie is een schitterende 4-sterren Son Manera in centraal Mallorca een goede keuze want het biedt 'the best of both worlds'. Zeer grote kamers met alle moderne faciliteiten waaronder sauna's, Turks stoombad, jacuzzi, schoonheids-behandelingen, massage, zwembad, fitnessruimte, etc. in een historische ambiance. Behalve Son Manera heeft Eliza was here op Mallorca keuze uit acht andere accommodaties.


SiciliŽ

Azienda Borgata Baldazza: alleen al de naam van dit luxueus resort ademt grandeur uit. Het landhuis is stijlvol gerenoveerd tot een van de meest luxueuze hotels op het eiland en ligt ten noorden van de Etna. De hotelkamers zijn ruim en stijlvol ingericht en het enorme zwembad biedt in de zomer verkoeling. Het totale Eliza aanbod in SiciliŽ staat nu op dertien.


Eliza was here

Op de website www.elizawashere.nl vindt men foto's en beschrijvingen van de accommodaties en suggesties voor uitstapjes omdat in het arrangement altijd een huurauto is inbegrepen. Uiteraard vindt men de prijzen en beschikbaarheid en kan men direct online boeken. De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief verblijf, vlucht, autohuur en accommodatie en veelal inclusief ontbijt.

Page last modified on 10-05-2012 om 22:19