Twee Nieuwe Parken Landal

  Landal GreenParks heeft er met ingang van 2009 twee nieuwe parken bij. Het gaat om Landal Villapark Livingstone in het Zeeuwse Burgh-Haamstede en om Landal Resort Walensee in Unterterzen in Zwitserland. Hiermee komt het aantal bestemmingen van Landal in Nederland, BelgiŽ, Duitsland, Oostenrijk, TsjechiŽ en Zwitserland op 62.

Villapark Livingston

Landal Villapark Livingstone bestaat uit 120 luxe en vrijstaande 4- en 6- persoonsvillaís. Het park ligt in de directe nabijheid van de Landalparken Landal Duinpark 't Hof van Haamstede, Rťsidence ít Hof van Haamstede en Resort Haamstede.

Resort Walensee

Het nieuw gebouwde Landal Resort Walensee (tussen ZŁrich en Chur) biedt 153 bijzonder luxe en exclusief ingerichte accommodaties: penthouses, appartementen, hotelkamers en villaís voor vier tot tien personen, variŽrend in grootte van 70 tot 180 vierkante meter.

Uitzicht

Vele hebben een riant uitzicht over het meer en zijn o.a. voorzien van (buiten)open haard en een flatscreen-TV in woon- en slaapkamer. De extra luxe types beschikken over een eigen sauna en whirlpool. Het park beschikt voorts over diverse restaurants, bars en een wellnesscentre met zwembad, fitness en sauna.

Page last modified on 12-05-2012 om 10:09