Turks Overwinteren En Citybreak In Marrakech

  Corendon lanceert nu al het winterprogramma 2007/2008, met het hippe Marrakech als dť citybreak bestemming voor het najaar, die vijf keer per week wordt aangevlogen. Ook zijn er speciale overwinteringsreizen naar Turkije vanaf 23 dagen tot maar liefst 61 dagen. En: je kunt nu al je reis vastleggen voor de meivakantie van 2008.

Dagelijks Antalya

Corendon vliegt komende winter dagelijks op Antalya vanaf Amsterdam maar ook vanaf Eindhoven, Brussel en Rotterdam. Speciaal voor overwinteraars zijn er open end tickets zonder vaste vertrekdatum. Nieuw zijn ook de extra lange reizen vanaf 23 tot 61 dagen.

Hip Marrakech als topper

De topper van het nieuwe aanbod is Marrakech. De ommuurde Marokkaanse woestijnstad is volgens Corendon nog nooit zo hip geweest; er zijn talloze nieuwe clubs en schitterende hotels. Het drukke Djemna el Fnaa-plein, met zijn slangenbezweerders, acrobaten en eetstalletjes moet iedereen een keer gezien hebben.

Zonzeker

Corendon vliegt deze winter vijf keer per week op Marrakech vanaf Amsterdam en Brussel, ideaal als citybreak bestemming voor een midweek of weekend. De stad is ook een uitstekende uitvalsbasis voor woestijntrips of tochten naar het strand. Marokko is een zonzekere, aangename winterbestemming en nooit eerder zo bereikbaar.

Egypte en TunesiŽ

Egypte blijft letterlijk en figuurlijk hot deze winter. Corendon vliegt voor het eerst op Luxor en koppelt daar prachtige rondreizen aan vast. De badplaats Hurghada is er nu ook met vertrek vanaf Eindhoven. Ook TunesiŽ wordt steeds populairder. Het aantal accommodaties aan de kust groeit en de bestemming is perfect voor een ťchte strandvakantie of een actieve rondreistrip door de woestijn.

Boeken tot in mei

Het Corendon winterprogramma biedt tevens voorjaarsreizen aan voor 2008.

Meer Reizen

Page last modified on 10-05-2012 om 16:18