Tuinidee 2008 in Zwolle, Goes en Den Bosch

  In de maanden februari en maart staat in Zwolle, 's-Hertogenbosch en Goes de beurs voor de Nederlandse tuinliefhebber op de agenda: `TuinIdee 2008.

Leven in balans

Met 'Leven in balans' als centraal thema speelt `TuinIdee in op de trend van bewustwording, evenwicht en innerlijke groei. Passend bij deze trend stemmen tuinliefhebbers hun tuin steeds meer af op een lifestyle die aansluit bij hun persoonlijkheid en voldoet aan een hoge standaard van comfort.

Themaplein

`TuinIdee 2008 biedt hen via het themaplein volop informatie en inspiratie op het gebied van natuur, milieu, klimaat, gezondheid, bewegen en wellness. Het aanbod van de honderden professionals op de beursvloer is breed: van barbecue tot buitenkeuken, van bloembollen tot potterie, en van sauna's tot bijzondere boomsoorten.

Zwolle: buiten koken

`TuinIdee 2008 trapt af in `IJsselhallen Zwolle. Ook dit jaar verwacht men weer ruim 18.000 bezoekers tijdens de vier beursdagen, van donderdag 7 tot en met zondag 10 februari. 'Leven in Balans' is ook in Zwolle het centrale themaplein, maar `TuinIdee besteedt hier ook extra aandacht aan buiten koken.

's-Hertogenbosch: de grootste beurs

Met 55.000 bezoekers is `TuinIdee 's-Hertogenbosch de grootste van de drie beurzen. Van donderdag 28 februari tot en met zondag 2 maart presenteren 260 exposanten hun producten op 40.000 m≤ beursvloer in Brabanthallen 's-Hertogenbosch, waarbij tuin- en binnenhuisarchitectuur vloeiend in elkaar overgaan.

Goes

Ook dit jaar zal men in Goes `TuinIdee combineren met de `WoningExpo Zeeland in Zeelandhallen Goes. Bezoekers genieten bovendien gratis entree tot beide beurzen die van vrijdag 14 tot en met zondag 16 maart worden gehouden.

Page last modified on 30-12-2007 om 15:36