Tien redenen om naar Jersey af te reizen, inclusief een talenreis

  De Kanaaleilanden zijn een ware must voor iedere reisliefhebber. Elk eiland heeft zijn eigen identiteit en heeft voor elk wat wils. Jersey is het grootst in oppervlakte en staat bekend om de vriendelijke atmosfeer die het eiland rijk is. Je kan gemakkelijk een week vertoeven op dit eiland of je nu op zoek bent naar natuur, cultuur of avontuur. Hier alvast een aantal redenen om te gaan!

Prachtige kastelen

Elisabeth Castle

Het bekende Elisabeth Castle is voor sommige mensen de ultieme reden om Jersey the bezoeken. Dit kasteel was gebouwd in 1590 en is nog helemaal in tact. Je kan er gemakkelijk een middag rond dwalen zonder je te vervelend. Bewonder de prachtige ouderwetse architectuur en huur een gids voor een les in zowel de geschiedenis van het kasteel als van Engeland.

Mont Orgeuil Castle

Vergeet niet het Mont Orgeuil Kasteel te bezoeken. Dit prachtige kasteel heeft Jersey maar liefst 600 jaar lang beschermd tegen de Fransen. Geniet van een lange speurtocht door de eindeloze gangen, torens en gerestaureerde kamers.

Verrassende Cuisine

La Mare Vineyards Estates

Geniet van een goed glas wijn op de La Mare Vineyards Estates. Ja, je leest het goed Jersey heeft zijn eigen wijngaard. Proef de verschillende soorten wijn en laat je verrassen door de geweldige smaak van de lokale wijn. Je kunt er ook handgemaakte chocolade en koekjes proberen als je niet van wijn houd.

St. Aubins haven

De geweldige restaurants zowel als de prachtige zonsondergang onder het genot van verse vis in de St. Aubins haven zal je een leven lang heugen.

Fresh produce markets

In St. Helier kan je genieten van de drukke Central Market en de Beresford Market. Beiden markten zijn populair in de omgeving en altijd druk bevolkt. Neem vooral een kijkje voor de manier waarop gehandeld word en neem een verse vis of de bekende aardappelen mee voor de lunch.

Magnifieke bezienswaardigheden

Natuur

Rust uit op de Jersey Lavender Farm. Deze bijzondere boerderij teelt lavendel op ouderwetse manier. Bezoek de vele velden vol prachtige bloemen of neem ťťn van de vele wellness producten gemaakt van lavendel mee naar huis als souvenir.

Je kan ook een bezoek brengen aan de wilde dieren in het Jersey Zoological Park. Hier vind je voornamelijk dieren en planten die met uitsterven bedreigd waren zoals de gorilla en de orangutan.

Museums

Bewonder het wereld beroemde portret van Lillie Langtry in het Jersey Museum and Art galleries of bezoek de Jersey war tunnels. Dit interactieve museum neemt je mee terug naar de 2e wereldoorlog en vertelt het verhaal van Jersey als bezet eiland.

Bezigheden

Volg een taalcursus Engels op dit prachtige eiland en leer niet alleen de Engelse taal beter kennen maar ook de Britse cultuur. Een taalcursus in het buiteland stelt je in staat om zowel de taal als het land te verkennen op een avontuurlijke manier.

Page last modified on 06-11-2013 om 11:15