Theaterdiner 'Ontmoetingen in de Nacht'

  Vanaf juni 2007 organiseert theatergroep De Neus het theaterdiner Ontmoetingen in de Nacht. Tijdens een etentje wordt het publiek omringd door theatraal entertainment met een muzikaal sausje. De gasten kunnen zelf meedoen in het verhaal. Of alles wat er om hen heen gebeurt als toeschouwer beleven. Ontmoetingen in een café staan centraal, in een aantal korte voorstellingen tussen de menugangen en de tafels door.

Op vrijdag 13 juli en zaterdag 16 oktober zijn er in restaurant Geesberge te Maarssen voorstellingen met open inschrijvingen voor € 48,50 p.p. Groepen tussen de 40 en 70 personen kunnen voor het theaterdiner reserveren op andere data en eventueel in andere locaties.

Ontmoetingen in de Nacht

Café-restaurant Ome Freek is zo'n typisch buurtcafé, waar u met open armen wordt ontvangen en waar het leven zich in al haar glorie laat zien. Gezelligheid, schoonheid en humor gaan hand-in-hand met treurnis, tragedie en triestigheid. Terwijl u aanschuift voor een borreltje en geniet van het heerlijke diner, speelt er voor uw ogen een serie korte voorstellingen af, die dan weer hilarisch en dan weer dramatisch zijn, maar altijd herkenbaar en rijk als het leven zelf. Laat u charmeren door de dansgrage ober of meenemen in de spanning van een blind date. Lach om het stuntelende danspaar of huil om de eenzaamheid van een dame in de herfst van haar leven. Of doe zelf mee en help de droom van de ober verwezenlijken of doe een cursus speeddating! Er wordt gelachen, er wordt gehuild. Gedanst en gedate. En natuurlijk, gegeten en gedronken! Maar houdt u dit steeds in gedachten: Van het concert des levens krijgt niemand een programma. Dus...wie weet wat er tijdens zo'n avondje in Café Ome Freek allemaal kan gebeuren?

Wat u kunt verwachten

U heeft een volledig verzorgd avondje uit, in restaurant Geesberge te Maarssen of – in overleg - een andere locatie naar uw eigen keuze. Uw theaterdiner gaat van start met een welkomstcocktail. Vervolgens geniet u van een luxe drie-gangen keuzemenu, waaronder een uitgebreid dessertbuffet. Theatergroep De Neus zorgt met 8 ervaren acteurs voor theatraal entertainment, gelardeerd met muziek. Uit het leven gegrepen situaties - voor ieder herkenbaar, met humor en een traan - lopen als een rode draad door de avond en kunnen zich voor een deel ook aan uw tafel afspelen. Als u het leuk vindt, is er voor u ook een rolletje weggelegd. Dit hoeft echter niet; ook als toeschouwer zult u zich kostelijk amuseren.

Voorstellingen met open inschrijving
vrijdag 13 juli en zaterdag 16 oktober 2007
Voorstellingen voor groepen
data, tijdschema en menu in overleg
Programma
ontvangst om 18.45 uur - einde programma ca 23.00 uur
Locatie
restaurant Geesberge te Maarssen of (voor groepen) een locatie naar eigen keuze
Prijs arrangement Geesberge
incl. welkomstcocktail, luxe drie-gangen keuzemenu en entertainment: € 45,- / € 48,50
Meer informatie
http://www.theaterdiner-deneus.nl

Suggesties voor een aanvullend dagprogramma

  • Wandelingen en fietstochten
  • Vaartocht over de Vecht
  • Midgetgolf
  • Musea in de omgeving: Drogisterijmuseum Maarssen, Museum Slot Zuylen, Kasteel De Haar
  • Utrecht


Page last modified on 24-04-2007 om 20:52