Summum Cruises

  Met SUMMUM.nl reist u ter land, ter zee en in de lucht. Ga nu met SUMMUM.nl mee op een comfortabele cruise langs de hoogtepunten van de wereld en ontdek meerdere bestemmingen in één reis. Nu al vanaf € 599,- . Met de Middellandse Zee cruise vaart u naar Spanje, Tunesië, Malta, Frankrijk en Italië. De Caribbean cruise brengt u naar Barbados, Aruba, Curaçao, Jamaica, Mexico en Cuba!

Note: Deze pagina beschrijft oude reizen, bezoek de site van summum voor actueelle informatie

Cruise Middellandse Zeegebied

8 dagen

Het Middellandse Zeegebied eens op een andere manier ontdekken? Stap dan aan boord van de MSC Splendida voor een onvergetelijke cruise langs de mooiste steden van deze streek. Bijvoorbeeld in Rome bezoekt u bezienswaardigheden als het Colosseum en het Vaticaan en gaat u op zoek naar de nieuwste mode in de vele winkels.

Cruise Caribbean, Mexico en Cuba

17 dagen


Altijd al gedroomd om per luxe cruiseschip de Caribbean te verkennen? Dit is uw kans! Het schip legt aan op de mooiste plekjes van het Caribisch gebied. U kunt wandelen door het prachtige, koloniale Havana, de kleurige huisjes van Oranjestad op Aruba bekijken, het relaxte leven op Jamaica proeven of lekker luieren op het strand van Barbados.

Page last modified on 14-05-2012 om 10:00