Met Summum.nl naar ArgentiniŽ, Bolivia en Chili

  Op 4 kilometer hoogte slapen in het zout Een indrukwekkende rondreis door het hart van het immense Zuid-Amerikaanse continent? Dat kan, uitsluitend bij Summum.nl. De bekende reisorganisatie maakt zijn slogan 'Je ziet meer' tijdens de 25-daagse rondreis door ArgentiniŽ, Bolivia als Chili meer dan waar: zelden staat een reis garant voor zo veel prachtige indrukken. Neem de tocht per 4-wheel drive door de imposante zoutwoestijnen van Bolivia - en slaap in het zouthotel!

Per jeep door het zout

Stel je eens voor: zover je kunt kijken glinstert het wit onder de brandende zon. Het is geen zand, het is geen sneeuw: dit zijn de surrealistische zoutwoestijnen in het hart van Bolivia. Op een hoogte van ruim drie kilometer vormen deze lage zoutbassins een natuurlijk wonder. En jij rijdt daar doorheen in een flinke jeep - van niets naar nergens. Wat een gevoel van vrijheid: zo iets maak je maar zelden mee.

Slapen in zouthotel!

De tocht door de zoutwoestijnen van het Boliviaanse hoogvlakte is ťťn van de hoogtepunten van de 25-daagse rondreis, die je door drie indrukwekkende Zuid-Amerikaanse landen voert. Het bizarre gebied telt ook vulkanen, gekleurde meren vol flamingo's en weldadige warmwaterbronnen. Je bezoekt op de zoutvlakte het Isla de Pescado; een "eiland" vol cactussen tot maar liefst 12 meter hoog. En ťťn nacht slaap je zelfs in een onvoorstelbaar zouthotel. Werkelijk alles in dit hotel is van zout; van knisperende zoutkorrels op de grond tot het dak dat steunt op zoutpilaren. Smullen van Boliviaanse specialiteiten aan een tafel van zoutblokken terwijl je zit op zouten krukjes. 's Avonds dommel je weg in je privť-slaapkamer met royale bedden gemaakt van zoutblokken.

3 landencombinatie alleen met Summum

Bolivia is een unieke bestemming: de beŽdiging van de nieuwe 'president van het volk' Morales zorgt voor meer stabiliteit en veiligheid in dit land. <Summum.nl is, als enige aanbieder in Nederland van de rondreis door ArgentiniŽ, Bolivia als Chili, trots op deze bijzondere trip. Een unieke combinatie van drie schitterende culturen en een kennismaking met de allermooiste natuur van het continent/ De reis bevat, behalve de zoutvlakte, talloze andere hoogtepunten die uitvoerig in woord en beeld vermeld staan op http://www.summum.nl/.

Topklasse reizen en slapen

Summum stelt de allerhoogste eisen aan de organisatie van elke rondreis: prettige lokale accommodaties, vervoer met veel comfort en uiteraard pakken we het vliegtuig voor binnenlandse grote oversteken. Summum.nl biedt een bijzonder veelzijdig, gevarieerd en betaalbaar aanbod van comfortabele groepsrondreizen naar bestemmingen in AziŽ, Afrika, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten. Het is een organisatie van en voor mensen met een passie voor reizen, het ontdekken van al het moois dat onze wereld te bieden heeft en het actief beleven van andere culturen. Wie op zoek is naar een afwisselende en betaalbare groepsrondreis vindt bij Summum.nl ongetwijfeld iets van zijn gading. Je ziet meer met Summum.nl.

Page last modified on 10-05-2012 om 22:23