Panta Reizen: Beijing dé stedentrip voor 2007

  Stedenspecialist Panta Reizen tipt Beijing als dé stedentrip voor 2007. De stad staat aan de vooravond van de Olympische Spelen van 2008, maar nu is het er nog relatief rustig en betaalbaar. Een trip van een dag of zes is een absolute aanrader Beijing en Shanghai zijn de meest in het oog springende nieuwe steden in Hét Stedenprogramma zomer 2007 van Panta Reizen. China staat al een tijdje in de belangstelling en dat geldt zeker voor de hoofdstad, Beijing.

Veel keuze

In de nieuwe stedenbrochures (Londen, Parijs, Barcelona/Madrid en Hét Stedenprogramma) biedt Panta Reizen arrangementen aan naar 55 steden in en buiten Europa. Veel keuze voor de consument. Niet alleen qua steden, maar ook wat het aantal hotels betreft (meer dan 450), het aantal luchtvaartmaatschappijen en het excursie aanbod.

Origineel

De hedendaagse 'stedentripper' wil vooral veel keuze én originele ideeën. Een rondrit met een 2CV door Parijs bijvoorbeeld of een concert op een romantisch eilandje bij Venetië. Alle reissommen worden gepubliceerd inclusief de verplichte toeslagen zoals bijvoorbeeld luchthaven-belastingen. Zo weet de klant precies waar hij aan toe is.

Nieuwe gidsen

De gidsen Londen, Parijs en Barcelona/Madrid zijn kort voor de Kerst uitgekomen. Hét Stedenprogramma, de 276 pagina's tellende 'stedenbijbel' van Nederland ligt vanaf 9 januari bij alle reisbureaus.

Nieuwe steden

Naast die in China zijn ook Zagreb en Dubrovnik, Reykjavik, Turijn en Valencia nieuw opgenomen in het programma. Reykjavik is een hippe, trendy bestemming. Uiteraard is de natuur van IJsland overweldigend, maar ook het bruisende uitgaansleven krijgt een reputatie'. Nieuw is verder de samenwerking met vliegmaatschappij Transavia op tal van Europese bestemmingen.

Nieuwtjes

De belangrijkste nieuwtjes vanuit de steden zelf zijn:

  • Arrangementen naar Disneyland® Resort Paris in samenwerking met 3 hotels
  • Naast Barcelona en Rome nu ook appartementen in Parijs en Londen
  • Gratis 60 min. cruise op de Seine bij alle Parijs arangementen.
  • Voetbal in Engeland, Spanje en -nieuw- in Italië. Panta Reizen biedt haar gasten de mogelijkheid om bij een stedenreis kaartjes te bestellen voor een topwedstrijd uit de Premier League, Primera Division of Serie A.
  • Veel nieuwe excursies waaronder op de fiets, per Segway of met een 2CV door Parijs.

Nieuwe hotels

Verder biedt Panta veel nieuwe hotels in diverse steden, waarbij vooral in het oog springen:

  • Kube Rooms & Bars in Parijs, het hipste hotel van de lichtstad;
  • 987 Hotel, Barcelona's nieuwste design hotel;
  • Palazzo Stern, historie aan het Canal Grande in Venetië;
  • Hilton Garden Inn in New York, een tophotel direct bij Times Square;
  • Four Seasons Gresham Palace, het nieuwe tophotel van Budapest.

55 steden

Panta Reizen, onderdeel van de Reisspecialisten Groep, biedt in haar programma stedenreizen en shortbreaks naar ruim 55 steden wereldwijd.

Meer informatie

Page last modified on 06-11-2011 om 13:34