Start Pagina

  Ook een gratis persbericht of advertorial

2012-12-27 15:17

Goedkoop Je Reis Boeken Via Internet

Het is natuurlijk heerlijk om er even tussenuit te gaan. Een gevoel van vakantie ontstaat al bij een weekendje weg, maar helemaal tot rust kom je natuurlijk bij een langere vakantie die je zonder zorgen kunt beleven. Een vakantie boeken is echter niet goedkoop meer. Je vakantie boeken in een reisbureau wordt al snel erg prijzig. Toch bestaan er vele manieren om op een goedkope manier een heerlijke vakantie te boeken. Via internet zijn er vaak tal van aanbiedingen te vinden die jou een overheerlijke, verzorgde vakantie zullen laten beleven. De websites die vakanties aanbieden besparen op kosten van personeel en kunnen vaak, door concurrentie met andere websites, een goedkope reis aanbieden. Het is dus van belang om goed te zoeken. Dit kan namelijk extra veel voordeel opleveren. Hiernaast is het natuurlijk erg verstandig om wel te kijken of de website waar je boekt betrouwbaar is.

Lees verder

2012-11-05 11:46

Ongewenste Reisgenoten

Wie wil je niet naast je hebben zitten in het vliegtuig of de trein

Lees verder

2012-10-03 13:23

Tien redenen om naar Jersey af te reizen, inclusief een talenreis

De Kanaaleilanden zijn een ware must voor iedere reisliefhebber. Elk eiland heeft zijn eigen identiteit en heeft voor elk wat wils. Jersey is het grootst in oppervlakte en staat bekend om de vriendelijke atmosfeer die het eiland rijk is. Je kan gemakkelijk een week vertoeven op dit eiland of je nu op zoek bent naar natuur, cultuur of avontuur. Hier alvast een aantal redenen om te gaan!

Lees verder

2012-09-07 17:58

3 Op Reis Zondag 25 November

3opreis 25 November

Is Dennis in RoemeniŽ en is ook Floor weer te zien! Deze week op de Filipijnen!

Lees verder

2012-07-24 16:36

Landal Sneekermeer

Aan de rand van het sneekermeer opent Landal op 3 augustus een nieuw park Meer info Waterpark Sneekermeer

Lees verder

2012-06-11 10:01

De Beste Wintersportplekken In Finland

Finland is een ideaal land voor een wintersportvakantie. Het Scandinavische land kent diverse ski- en langlaufgebieden, die zich vooral in het noordelijk gelegen Lapland bevinden. Hier kan men skiŽn en langlaufen in een bijzondere omgeving, waar zich de zon 's winters maar korte tijd boven de horizon begeeft. Het indrukwekkende landschap, de relatieve rust en de fantastische en dikke sneeuwlaag maken de wintersportgebieden van Finland tot aantrekkelijke vakantiebestemmingen. Omdat de pistes over het algemeen niet te lang zijn, zijn veel skigebieden er bij uitstek geschikt voor beginnende skiŽrs en freestylers. Ook langlaufers kunnen hier een geweldige wintersportvakantie beleven.

Lees verder

2012-05-14 13:29

Beleef Een Klassieke Overlander

Reisorganisatie Baobab is inmiddels veertig jaar een begrip. De roots van baobab liggen op het Afrikaanse continent. In de eerste jaren bestonden de reizen van baobab uitsluitend uit reizen naar Afrikaanse landen. Overlander tochten, met een grote truck veelal afgelegen gebieden doorkruisen, kamperen en lang onderweg. De bestemmingen van baobab bestrijken inmiddels de hele wereld, en de reizen zijn een stuk toegankelijker geworden. Nog steeds avontuurlijk maar er is nu ook een aanbod van kortere en comfortabelere reizen. En een divers aanbod van reizen voor gezinnen en singles.

Lees verder

2012-01-13 10:54

Bollenroute in de Noordoostpolder (Flevoland)

Van 14 april tot en met 6 mei is de jaarlijkse Bollenroute in de Noordoostpolder Deze bewegwijzerde route, van ongeveer 100 km., voert het bezoek langs ruim 1000 hectare bloeiende tulpen en is in 2009 door National Geografic uitgeroepen tot ťťn van ís werelds mooiste autoroutes!! Diverse bedrijven openen hun poorten, om het publiek te laten kennismaken met de vele polderproducten. Ook vier van de mooiste boerderijtuinen zijn dan dagelijks geopend. Ondanks dat het nog vroeg in het jaar is, kunt hier al volop genieten van de duizenden voorjaarsbollen, van de honderden Helleborussen en van vele andere vroegbloeiende vaste planten.

Lees verder

2011-12-25 16:31

Geschikte Mountainbike Voor De Vakantie

op zoek naar een leuke sportieve uitdaging voor de vakantie, kijk eens naar de mountainbike sportief leuk en nog praktisch inzetbaar. Maar kies wel de juiste.

Lees verder

2011-09-26 15:27

Kampeerbelevenis Brabant

Kampeerbelevenis Brabant, dť plek waar vakantiedromen werkelijkheid worden!

Lees verder

Page last modified on 25-01-2011 om 12:12