Peking Express met Nederlandse reisbegeleiding

 

Peking Express vertrek op 06 september

Er zijn nog plaatsen beschikbaar op de Peking Express reis van Tiara Tours met vertrek op 06 september! Deze groepreis over het Trans Siberische Spoor van Moskou naar Beijing gaat nu definitief door met Nederlandstalige reisbegeleiding. Een ervaren medewerksters zal met de klanten meereizen op deze legendarische treinreis dwars door de steppen van SiberiŽ en de Mongoolse graslanden tot aan de hoofdstad van China.

OnderwegÖ.

Startpunt van de reis is Moskou; met het indrukwekkende Rode Plein en het Kremlin. De treinreis brengt de reizigers vervolgens in 4 dagen naar de hoofdstad van SiberiŽ; Irkoetsk,russia. Onderweg wordt overnacht in 2-of 4-persoons slaapcoupťs. Er is een restauratierijtuig aan boord van de trein voor maaltijden of gewoon een gezellig drankje. Vanuit Irkoetsk wordt verder getreind naar MongoliŽ waar men verblijft in kleurrijke, traditionele vilten gertenten. Afsluiter van de reis is een onderdompeling in de hectiek en bedrijvigheid van metropool Beijing .

Once in a lifetime

Wie heeft er niet ooit van gedroomd om de langste treinreis ter wereld te maken!? Alle treinliefhebbers in jouw klantenkring die net dat beetje zekerheid zoeken met een groepsreis kunnen deze droom nu waarmaken. Liever in 2011? De vertrekdata voor volgend jaar staan inmiddels op de website van Tiara Tours.

Page last modified on 10-05-2012 om 20:15